Gezond & mooi

Voel jij je vaak eenzaam? Je bent niet alleen

Ken je dat gevoel, dat je op een feest met allerlei bekenden bent, maar dat je je toch alleen voelt? Of dat niemand in je vriendenkring echt weet of begrijpt wat er in je omgaat?

Voor een nieuwe 6-delige documentaireserie voor NPO 3, is Rishu Veldhuis op zoek naar mensen tussen 18 en 35 jaar die zich hierin herkennen.

Geef jij je op?

Ben jij of ken je iemand die hier mee te maken heeft, dan komt Rishu graag met je in contact. Je kunt haar voor 25 mei 2019 een e-mail sturen via rishuveldhuis@xs4all.nl. In eerste instantie hoort zij graag je verhaal. In een later stadium bekijken jullie samen of je wilt meedoen aan de serie. Het contact is uiteraard geheel vrijblijvend en privé.

Reageer op dit artikel

VGT.

Goedemorgen ik ben vivian 62jaar moeder van 5 kinderen 4 zonen en 1dochter in de leeftijd van 43 40 30 28 28 de jongste zijn een tweeling .met 8 kleinkinderen wat ik over mijn leven zou vertellen is niet fraai toen ik dacht ik dacht yesss ik heb het gered ik ziet er hartstikke goed uit voor mijn leeftijd de kinds hebben hun leven netje op de rails IEDEREEN houd van zo beleeft en wel opgevoed dat zit goed maar toch niet op een of ándere manier heb ik begrepen dat ik INEENS ben ik ongeschoolt ik heb geen recht van spreken ALLES meegemaakt wat niet goed is voor de mens 5 kinderen alleen opgevoed ze doen het prachtige ze hebben een baan huis auto dragen alleen merkkleding. En ik was de bediende ik ben arbeids ongeschik kerrg veel lichamelijke klachten en gehoorschade
Zoals tennitus 24uur kanaal in mijn hoofd en had geen zin meer om meer uit te sloven voor mijn kinderen totaal geen begrip voor mij ik praat veel en ik ben een geldvrek als ik geld nodig had omdat ik op mijn kleinkinderen moést passen En INEENS hoor ik ben een slechte moeder ben zonder dat ik het ziet aankomen werd ik verstoten door drie van mijn kinderen op mijn 60ste verjaardag krijg ik te horen dat ik mag kraperen ik ben hun moeder niet meer. Ik kon een week niet praten mentaal gesloopt .in mijn leven heb heelveel verdriet ge kent
Maar dit is onbeschrijfelijk ik had nooit verwacht dat mij dit zou overkomen rouwen om je kinderen terwel ze nog leven. Ik ben in twee jaar tijd 20 kilo lichter geworden. van verdriet ik heb nog redelijk contact met twee van de 5 kinderen wat ik niet begrijp waarom voel ik zoveel leegte en doet het zoveel pijn k heb me nog nooit zo eenzaam gevoeld.ps ik mag mijn kleinkinderen die ik bijna 10jaren hebt verzorgd omdat de vader verdwenen was mag ik niet meer zien want ik ben een slang zo word ik nu genoemd. DANK VOOR HET LEZEN DE SLECHTE MOEDER.

Beantwoorden