Persoonlijke verhalen

Straatvraag: Wat is het eerste wat je gaat doen als het écht mooi weer wordt?

O, wat verlangen we allemaal toch naar zomerse temperaturen. Wat is het eerste wat je gaat doen als het écht mooi weer wordt?

In Vriendin 15 geven Patricia, Gaitrie en Lisette antwoord. Wij zijn ook erg benieuwd naar jouw mening. Vul onderstaande poll in en laat ons zo weten wat vindt.

Patricia (29): “Lekker met mijn kinderen naar de speeltuin of naar het zwembad. Er zit een pierenbad achter mijn huis en ze vinden het daar heerlijk! Zij kunnen met de buurkinderen spelen en ik ga er dan lekker bijzitten. Als het mooi weer is, zitten we daar haast elke dag.”

Gaitrie (41): “Dan trek ik meteen mijn slippers aan! Als het koud is, zetten mijn voeten altijd op. Dat komt ook doordat ik in de overgang zit. Daarom ben ik dol op slippers. Ik heb wel een stuk of tien paar. In verschillende kleuren, want ze moeten natuurlijk wel bij mijn bikini’s passen.”

Lisette (30): “Met mijn vriendinnen een roseetje drinken op een terras. Als het echt mooi weer is, doen we dat wel twee keer in de week. Het is gewoon erg lekker en gezellig. Ik heb een drukke kantoorbaan, waardoor ik vier dagen in de week binnen zit. Het lekkerst is het om aan het eind van de middag op het terras te zitten, als de zon nog schijnt.”

Reageer op dit artikel

Wat is het eerste wat je gaat doen als het écht mooi weer wordt?

Als het mooi weer is ga ik...

Er heerlijk van genieten……:inlove:

Als het mooi weer is ga ik...

(h) (h) lekker in de tuin werken.

Als het mooi weer is ga ik...

(k) Heerlijk genieten van het zonnetje!

Als het mooi weer is ga ik...

Lekker van het lekkere weertje genieten, in de tuin op een terrasje of langs water lekker wandelen met de hond! Genoeg te doen als het mooi weer is!

Als het mooi weer is ga ik...

Ben ik al mee bezig, mijn balkon schilderen en planten bakken plaatsen met nieuwe planten er in. Daar is de temperatuur,nu goed voor!!

Als het mooi weer is ga ik...

Lekker barbequen en in de tuin genieten van het mooie weer.

Instagram