Persoonlijke verhalen

Straatvraag – Waarom wordt 2013 jouw jaar?

2013 wordt een jaar van nieuwe kansen, grote plannen en eindeloze mogelijkheden. Alles staat nog open en het is wat jij er zelf van maakt! Waarom wordt 2013 jouw jaar?

In Vriendin 1 geven Stacey, Anja en Monique antwoord. Vul de poll in en laat ons weten waarom 2013 jouw jaar wordt.

Stacey (23): 
“Omdat ik dit jaar een nieuw huis krijg! Ik woon nu antikraak en binnenkort wordt het gesloopt. Mijn dochtertje en ik staan erg hoog op de lijst voor een nieuwe woning. Dus de kans is groot dat wij begin van het jaar gaan verhuizen.”

Anja (44): 
“Omdat het na alle ellende van 2012 alleen maar beter kan worden! In 2012 zijn veel vervelende dingen gebeurd, waar ik niet meer aan wil denken. Het moet wel zo zijn: 2013 wordt mijn jaar!”

Monique (23): 
“Omdat ik goede hoop heb dat het mij gaat lukken een studio in Amsterdam te kopen. Ik woon hier sinds kort. Op dit moment woon ik bij iemand anders in en ik ben nu hard op zoek naar een plekje voor mezelf. Hopelijk gaat het lukken! Daarnaast zullen er vast nog wel meer leuke dingen op mijn pad komen.”

Reageer op dit artikel

Waarom wordt 2013 jouw jaar?

2013 wordt mijn jaar, omdat...

“Omdat ik hopelijk afstudeer aan de Pabo en dan kan gaan beginnen aan een nieuwe fase van mijn leven :)… Op zoek naar een baan, eigen huisje en noem maar op! Kom maar op 2013!! 🙂

2013 wordt mijn jaar, omdat...

Ik hopelijk columnist wordt en aan mijn 1e boeken aan het werken ben. Wat ik erg leuk vind om te doen.

2013 wordt mijn jaar, omdat...

Ik hopelijk veel mensen kan helpen om het verlies van een dierbare een plekje te geven. In 2012 ben ik mijn bedrijfje http://www.laatstevlucht.nl gestart. Ik verzorg asverstrooiingen per ballon. Een prachtige manier om afscheid te nemen. Hopelijk kunnen veel mensen hier troost uit putten!

2013 wordt mijn jaar, omdat...

Wij onze kleine verwachten!
Die na veel moeite in mijn buik mocht gaan groeien en het nu super goed doet!:inlove:

2013 wordt mijn jaar, omdat...

Omdat ik van plan ben om na 44 jaar te gaan scheiden en een eigen leven op te gaan bouwen.

2013 wordt mijn jaar, omdat...

ik vervelende dingen wil afsluiten en min f meer opnieuw wil beginnen samen met mijn man en kinderen. Ik wil in de toekomst kijken en niet naar het verleden al heb ik dat wel moeten aanleren. Ik weet nu dat ik een goede keuze heb gemaakt.
Ook mijn webshop hoop ik wat meer te gaan uitbreiden en wat leuke dingen te verkopen.

Instagram