Persoonlijke verhalen

Straatvraag – Hoeveel besteed jij per maand aan extraatjes?

De laatste zaterdag van november is het Niet-Winkeldag, om stil te staan bij de overconsumptie in westerse landen. Hoeveel besteed jij per maand aan extraatjes?

In Vriendin geven Marien, Cynthia en Martine antwoord, vul de poll in en geef je mening!

 
Marien (35): 
“Ik besteed gemiddeld driehonderd euro per maand aan kleding voor mezelf. Niet de hoognodige artikelen, maar wel dingen die ik graag wil hebben. Als ik alle spullen voor mijn kinderen meereken, komt er minimaal honderd euro bovenop.”
 
Cynthia (37): 
“Meestal koop ik alles wat ik nodig heb aan het begin van het seizoen, ook voor de kinderen. Daarna ben ik klaar, dus veel overbodige spullen koop ik niet. Vooral voor mijn kinderen koop ik niet te veel, ze groeien er
toch snel uit.”
 
Martine (41): 
“Ik koop niet veel spullen. Ik geef maandelijks ongeveer dertig euro uit. Ik shop eigenlijk nooit voor mezelf, alleen als ik echt iets nodig heb. Als ik ga winkelen, koop ik kleding voor mijn man en kinderen.”

Reageer op dit artikel

Hoeveel besteed jij per maand aan extraatjes?

Weinig

Ik koop alleen als ik het echt nodig heb,en dan nog kijk ik of het echt veel zal dragen.IK denk dat ik meer voor mijn kleinkinderen koop dat vind ik dan leuk als ze er blij mee zijn.

Weinig

Ik koop wel eens wat extra’s, maar dan let ik toch wel op wat ik uitgeef.

Veel

meestal te veel

Instagram