Persoonlijke verhalen

Straatvraag – Heb jij al plannen voor de zomervakantie?

Met dit deprimerende weer zitten we in ons hoofd alweer de zomervakantie te plannen. Erg gemakkelijk is dat meestal niet, want je moet toch plannen voor over een half jaar! Heb jij al plannen voor de zomervakantie?

In Vriendin 2 geven Gabriëlle, Monique en Carla antwoord. Vul de poll in en laat ons weten wat jouw plannen voor de zomervakantie zijn.
 

 
Gabriëlle (41): 
“Nee, ik heb nog niks gepland. Ik ben werkloos en moet rondkomen van een uitkering. Ik kan nu nog niet zeggen of ik het financieel red om met de kinderen op vakantie te gaan. Ik zou graag een weekje weg willen, al is het maar in Nederland. Even lekker ertussenuit. Dat is ook goed voor de kinderen. Ik ben wel aan het solliciteren, dus wie weet.”
 
Monique (34): 
“Wij gaan naar Frankrijk. Dit jaar gaan we voor het eerst kamperen met de kinderen. Zij zijn nu vier en zes jaar en het leek ons goed voor hen dat zij het kamperen ook een keer meemaken. We gaan twee weken heerlijk genieten van de zon en ik weet zeker dat de kinderen veel plezier zullen hebben op de camping.”
 
Carla (48): 
“Dit jaar zijn wij vijftien jaar getrouwd. Om dit te vieren gaan mijn man en ik samen met onze twee kinderen naar Bali. Hier zouden wij op  huwelijksreis naartoe gaan, maar de reis werd gecanceld omdat er toentertijd zoveel onrust was in het land.”

Reageer op dit artikel

Heb jij al plannen voor de zomervakantie?

Ik ben het nog aan het uitzoeken

plannen genoeg, alleen nog niets concreets ermee gedaan.

Ja, ik heb het al lang vaststaan!

net geboekt,maar helaas waren al een paar leuke locaties weggeboekt,volgend dan toch nog maar eerder boeken

Anoniem

Nee, nog niet hoor!

Vakantie’s zijn niet aan mij besteed.
Ten eerste kost het handen vol met geld;
Ten tweede vind ik het dus zonde van het geld;

Wat je na die 3 weken over houdt zijn foto’s herinneringen en evt. een bruin kleurtje.
Owhja en je kan dan tegen iedereen lopen poggen dat je naar een ver land bent geweest,waar je nooit meer komt………..jippie,of je daar zo vrolijk van wordt.

Oftewel mij zul je niet snel op vakantie zien gaan,geef mij maar een dagje weg in eigen land of een weekendje weg in eigen land.

Ik ben het nog aan het uitzoeken

Ik wil graag naar Hongarije…Lekker 14 dagen mijn man en papa voor onszelf. Niets anders doen dan tijd doorbrengen met elkaar. Heerlijk. Nu alleen nog een leuk adresje vinden.

Ja, ik heb het al lang vaststaan!

😉 Heerlijk naar Italie

Ja, ik heb het al lang vaststaan!

ja, lekker naar zuid-duitsland. Vakantie op de boerderij!!

Ik ben het nog aan het uitzoeken

Alleen al de voorpret is fijn. Vind het moeilijk om een keuze te maken.

Ja, ik heb het al lang vaststaan!

Yesss!! Wij gaan dit jaar voor het eerst naar Marokko.. Heb er nu al zin in..

Ja, ik heb het al lang vaststaan!

Ik ga 2 keer ! !

Nee, nog niet hoor!

Wij denken eraan om in september of oktober te gaan. Dan waarschijnlijk een last minute. Scheelt toch in geld en kan net zo geweldig en warm zijn.

Instagram