Persoonlijke verhalen

Straatvraag: Ben jij al aan het idee gewend dat we een koning krijgen?

30 april is het zover: de kroning van prins Willem-Alexander. Ben jij al aan het idee gewend dat we
een koning krijgen?

In Vriendin 17 geven Berbel, Nynke en Amy antwoord. Vul de poll in en laat ons weten wat jij vindt.

Berbel (35): “Niet echt. Ik ben benieuwd hoe Willem-Alexander het als koning gaat doen, maar ik heb zeker vertrouwen in hem. En ook in Máxima natuurlijk. Ze zijn een heel leuk stel. Wel gek dat Beatrix straks ‘prinses’ is.”

Nynke (31): “Ik ben er niet zo veel mee bezig, al vind ik het wel een leuke verandering. Ik hoop dat Willem-Alexander en Máxima lekker glamourous worden. Dat Máxima bijvoorbeeld vaak schoenen in Milaan gaat kopen.”

Amy (29): “Nou, koningin Beatrix zou met Koninginnedag naar Amstelveen komen en daar was ik al helemaal  klaar voor. Ik wilde haar nu eindelijk eens in het echt zien. Ik ben namelijk niet geboren in Nederland. Ik kom uit Noord-Ierland en woon nu zes jaar hier. Toch ben ik dol op het Nederlandse koningshuis! Dit jaar ga ik bij mijn ouders thuis de kroning kijken met een glaasje champagne erbij.”

Reageer op dit artikel

Ben jij al aan het idee gewend dat we een koning krijgen?

Ja

Hij is er aan toe en wij ook , en zijn Moeder kan dan eindelijk leuke dingen gaan doen en genieten van haar pensioen, dat heeft ze dik verdiend na 33 jaar hard werken…

Ja

ja ik denk het wel. Denk dat WA het goed gaat doen. Hij lijkt mij een zeer sociaal en betrokken mens en Maxima ook. Mijn steun hebben ze

Ja

Ja ik heb alle vertrouwen dat Alexander het goed gaat doen samen met zijn Maxima .
Beatrix heeft het verdiend om nu leuke dingen te gaan doen .

Ja

(k) Het is mooi dat Beatrix nu lekker rustig kan verder genieten van alles en onze Willem zal het net zo goed doen als zijn moeder samen met Maxima.

Ja

😀 😀 :inlove:

Instagram