Persoonlijke verhalen

Roelien

Lieve lezeressen,

zoals je in de editorial van deze week kunt lezen, voelde Roelien zich deze week helaas te ziek om haar column – waarin ze jullie elke week op de hoogte houdt van haar leven en ziekte – te schrijven. Inmiddels is bekend dat er daarom geen columns meer van Roelien gaan verschijnen. Lieve Roelien, we wensen je heel veel sterkte en we denken aan je.

Wil je een kaartje sturen aan Roelien, dan kan dat via de redactie. Stuur je kaartje naar Redactie Vriendin, postbus 94300, 1090 GH Amsterdam (graag vermelden op de envelop: 'Ter attentie van Roelien'), of plaats een post op onze facebookpagina.

Foto: iStockphoto

Reageer op dit artikel

Anoniem

Lieve Roelien, wat zal ik jouw columns missen! Ik leef zo met je mee! Ik wens jou en je familie veel sterkte de komende tijd! Je hebt vele harten geraakt… Liefs, Anne

Beantwoorden
fb_100000789885062_bianca.elenbaas.7

Lieve Roelien,

jou column lees ik altijd als eerst. Ik leef zo met je mee. Ik wil jou en je familie heel veel sterkte toe wensen. Liefs Bianca

Beantwoorden
Tessa19

Veel sterkte en beterschap.
En bedankt voor al je mooie columns die je schreef.
Ik wens je veel geluk.

Beantwoorden
❤️

Lieve Roelien.
Iedere week kijk ik uit naar jou collum.ik weet zeker dat als jou meiden over een paar jaar jou collums gaan lezen.zij super trots op jou zullen zijn!!ontzettend veel sterkte!!
Daisy

Beantwoorden
❤️

Lieve Roelien.
Iedere week keek ik uit naar jou columns.ik weet zeker dat als jou meiden ooit een keer jou columns gaan lezen.Dat zij deze met volle trots gaan lezen!!
Ontzettend veel sterkte.

Beantwoorden
helma

heel veel sterkte, voor jou, je familie en je mannetje …..ga je collums missen.

Beantwoorden
silvia.dijkman

Lieve Roelien , ik wens jullie veel sterkte en blijf hopen dat de laatste therapie toch aanslaat, Silvia

Beantwoorden
sandra69

Lievw Roelien,

dank je wel voor je columns. Heel veel sterkte voor de komende tijd. Ik hoop dat je nog mooie herinneringen kunt maken voor je dochters.

Beantwoorden
josettelith

Heel veel sterkte Roelien en natuurlijk ook je familie

Beantwoorden
Anoniem

Lieve Roelien,
Heel erg veel sterkte in deze moeilijke tijd! Geniet van de momenten met je meiden, je mannetje en al je dierbaren! Ik ga je columns enorm missen!

Beantwoorden
Lyannetenheggeler@caiway.net

Lieve lieve Roelien, Je hebt ons geraakt met je columns en missen je vrolijkheid en oprechtheid. Veel sterkte met je gezin… Liefs Lyanne

Beantwoorden
Anoniem

Lieve Roelien, wat zal ik je columns gaan missen!!!! Ik was altijd wel benieuwd welk gezicht er bij jou zal horen. Je bent veel te jong om dit mee te maken,wat zal jou familie trots op je zijn en verdrietig. Ik wens je heel veel sterkte samen met je meiden en de familie. Leef met jullie mee!!!!!!! Liefs Ellen

Beantwoorden
lena50

Lieve Roeien ik las altijd als eerste jou column zodra de vriendin binnenkwam, ik wens je heel veel sterkte ook voor je familie en je meiden. Bedankt dat we kijkje in je leven mee mochten maken. Liefs Lena

Beantwoorden
hy_004bb04d084d2e412e7c4946461060c105_Lucy

Heel erg veel sterkte voor jou en je naasten, ik ga je columns missen! Liefs Lucy

Beantwoorden
Odin

Lieve Roelien.
Ik las jouw columns altijd ik voelde erg met jou, ook ik heb bijna een jaar geleden het bericht gekregen dat ik 1 maximaal 2 jaar te leven heb door jouw kracht om mee om te aan met jouw ziekte gaf mij ook de kracht om met mijn ziekte om te gaan, ik zal jou kracht erg missen.
Ik wens jou veel liefde en wijsheid samen met jouw lieve familie.
Warme groet Maria Fernanda

Beantwoorden
Odin

Lieve Roelien.
Ik wil jouw bedanken voor jouw columns, jou manier om met jouw ziekte om te gaan gaf mij zoveel kracht ook ik ben terminaal en mijn prognose is ongeveer 1 jaar, door het lezen van jouw verhalen elke week en jouw moed om elke keer weer nieuwe dingen te proberen !! Heb jij mij geleerd om de moed niet te laten zaken.
Lieve Roelien ik zal jou erg missen.
En ik wens jou veel liefde en wijsheid samen met jouw familie.
Warme groet.
Maria fernanda.

Beantwoorden
petravdelst@hotmail.com

Lieve Roelien ik ga je columns missen. Ik leefde met je mee. Ik hoop dat de nieuwe therapie gaat helpen. Ik wens jou en je gezin heel veel sterkte toe.

Beantwoorden
DesireeBianca

Lieve Roelien, wat ben jij een sterke vrouw. De meiden zullen ontzettent trots op jou zijn. Heel veel sterkte! X

Beantwoorden
DesireeBianca

Lieve Roelien, wat ben jij een sterkte vrouw. ik wens jou, je meiden en je man en alle fam en vrienden heel veel sterkte toe! Liefs Desiree

Beantwoorden
Jessica92

Lieve Roelien,

Wat een ellende, zelfs te ziek zijn om je column te schrijven. Ik heb regelmatig het tijdschrift gekocht om je column te kunnen lezen, wat maakte je er interessante stukjes van. Wat moet het rot voelen om nu te stoppen, naast alle andere narigheid die al over je heen komt. Telkens een beetje meer inleveren.. Ik wens je het allerbeste toe en hoop dat de therapie aan zal slaan. We gunnen je nog heel veel jaren met al die lieve mensen om je heen.

Heel veel sterkte! Jessica

Beantwoorden
Antant

Oh wat erg 🙁 Ik las jou column altijd als eerste. Leef zo met je mee. Heel verl sterkte. Liefs, Antoinette

Beantwoorden
Antant

Oh wat erg 🙁 Ik las jou column altijd als eerste. Leef zo met je mee. Heel verl sterkte. Liefs, Antoinette

Beantwoorden
Anoniem

Lieve Roelien wat zal ik je collums missen ik wens je heel veel sterkte en kracht ook voor je man en je kinderen:inlove::inlove:

Beantwoorden
pluizig en blauw

Heel veel sterkte!! er is niet meer te zeggen…

Beantwoorden
100

Roelien, ik ken je niet, maar leef zo enorm met je mee! Elke week wilde ik weer weten hoe het met je ging….Ik zal je colum missen, maar begrijp je onvermijdelijke keuze natuurlijk heel goed! Heel veel sterkte en ik hoop het beste voor je!

Beantwoorden
RiavanDeijl

Gisteren was m’n kaarsje ook een beetje voor jou, lieve Roelien !!!! Diep respect voor je ❤️❤️

Beantwoorden
RiavanDeijl

Beste Roelien, mijn kaarsje gisteren was ook een beetje voor jou. Die respect voor je, ❤️❤️ Groeten Ria van Deijl

Beantwoorden
Anoniem

Wat verschrikkelijk om te lezen. Ik hoopte zo erg op een goede afloop. Ik wens iedereen veel sterkte toe en dat ze voort mag leven in de harten van haar dierbaren.

Beantwoorden
karin.huitema

Na jaren met over jou en je gezin te hebben gelezen en intens meegeleefd te hebben,wens ik iedereen om jou heen heel veel sterkte,kracht en liefde.Ik wens jou nog heel veel intense en bijzondere momenten toe lieve Roelien.
Ik hoop dat wij als lezers ooit jou ware identiteit mogen weten.Gek genoeg ben ik daar nu meer dan ooit benieuwd naar.Liefs Karin

Beantwoorden
erikaflor

Ik wens de familie van Roelien heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd, ik vond haar verhalen erg aangrijpend, maar ook liet ze zien hoe krachtig ze was. RIP

Beantwoorden
mimie

Jaren heb ik met je meegeleefd Roelien en wat was je sterk tijdens je ziektebeeld. Heb daarom een enorme bewondering voor jou. Ik wens de nabestaanden heel veel sterkte met haar verlies

Beantwoorden

Instagram