Placeholder

Robert Schoemacher is een echte gezinsman

Hoera voor de herfst: we maken het weer gezellig binnen. En daarom kruipen we deze week op de bank met cosmetisch arts Robert Schoemacher. “Met wie ik het liefst op de bank zit? Met mijn gezin natuurlijk.”

Hoera voor de herfst: we maken het weer gezellig binnen. En daarom kruipen we deze week op de bank met cosmetisch arts Robert Schoemacher. “Met wie ik het liefst op de bank zit? Met mijn gezin natuurlijk.”

Robert Schoemacher stuurt een half uur voor onze afspraak een berichtje. Zijn accu heeft het begeven en dus is hij wat later. Gelukkig kon hij de best oude auto van zijn moeder lenen. Dus arriveert de glamourarts in een koekblikje bij de Vriendin-studio. Aan niets is te merken dat zijn ochtend anders is begonnen: hij is de rust zelve tijdens het interview.

Wat fijn dat je de auto van je moeder kon gebruiken.
“Zeker. Mijn eigen auto gebruik ik niet veel, en dat is niet goed voor de accu. Ik ben namelijk veel bij mijn vrouw Claudia in Spanje.”

Zoiets lazen we al. Jullie zijn toch niet uit elkaar?
“Nee hoor, al willen de roddelbladen misschien anders doen geloven. Claudia en ik hadden het er al een jaar over om naar een warmer land te verhuizen, dat leek ons fijn. Claudia is nogal van het gewoon doen. Ze had een rustige plek nodig om te schrijven. Ze is met haar derde boek bezig, en dus wilde ze de knoop meteen doorhakken. Omdat haar vader in Zuid-Spanje woont, lag het voor de hand om daarheen te gaan. Voor mij is het op termijn redelijk makkelijk om in Spanje een cosmetische kliniek op te zetten: mijn diploma’s zijn daar gewoon geldig. Claudia woont sinds de zomer in Spanje, samen met onze dochter Livia van acht, die daar ook naar school gaat. En ik ga er uitein- delijk ook wonen, wanneer weet ik nog niet. Ik heb in 25 jaar een mooie clientèle opgebouwd en mijn bedrijf heeft in Nederland negen locaties. Vooralsnog vlieg ik er elke twee weken een lang weekend heen.”

Wil jij de bank op deze foto winnen? Houd dan Vriendin.nl morgen heel goed in de gaten. 

Lees het hele interview met Lieke in Vriendin 47.