Marjorie: ‘Mijn man regelde een gigolo voor mijn verjaardag’

Marjorie’s seksleven kreeg een boost wanneer ze met haar man parenclubs gaat bezoeken. Voor haar 40e verjaardag krijgt ze een wel heel speciaal cadeau van haar man.

Marjorie’s seksleven kreeg een boost wanneer ze met haar man parenclubs gaat bezoeken. Voor haar 40e verjaardag krijgt ze een wel heel speciaal cadeau van haar man.

‘Mijn man en ik hebben een open relatie. Dat is niet altijd zo geweest; de eerste tien jaar van ons huwelijk deden we het alleen met elkaar en kwamen andere mogelijkheden niet eens bij ons op. We hadden het ook veel te druk; we zijn in die jaren een eigen zaak gestart, een winkel waar inmiddels drie filialen van zijn, en we kregen een dochter en een zoon die de nodige aandacht vroegen. Maar toen kwam alles in een rustiger vaarwater en was er weer meer ruimte voor ‘ons’.

Swingers 
Seks was al die jaren belangrijk geweest en we hadden het nog altijd fijn in bed, maar we wilden beiden méér. Daardoor zijn we parenclubs gaan bezoeken en kwamen langzaam in het swingerswereldje terecht. Daar hebben we veel opwindende dingen beleefd. Altijd samen, altijd in goed overleg. En het leukste van alles was telkens het samen thuiskomen en er uitgebreid over na te praten. Mensen die van onze ‘hobby’ weten denken vaak dat wij ons elk weekend onderdompelen in wilde seksparty’s. Dat is niet zo: we doen het hooguit zes tot acht keer per jaar. Precies genoeg om er weken over na te praten en ons weer te verheugen op een volgende keer.

Verjaardagscadeau
Hoogtepunt van onze erotische belevenissen is mijn veertigste verjaardag geweest, aan het begin van dit jaar. Tot dat moment was er altijd een uitwisseling; als ik het met een ander deed, was mijn man op dat moment ook altijd met iemand bezig. Nu wilde mijn man me met iets verrassen dat helemaal voor mij alleen was. Daarom heeft hij me getrakteerd op een gigolo. We kenden hem al, uit de parenclub: een grote, gespierde vent met een flinke bos haar. Een waanzinnig lekker ding. Hij werkt daar op de zogenaamde gigoloavonden; dan kun je als stel een man uitnodigen voor een trio. Wij hadden dat nooit gedaan, maar mijn man wist dat ik wel een zwak voor deze man had.

Chique hotel
Dus na een romantisch, gezellig etentje buiten de deur samen, voerde hij me als verrassing naar een chique hotel. Ik kreeg de sleutel en mocht als eerste naar binnen. Daar zat hij: gigolo Martin, vrijwel naakt. Ik keek mijn man aan en kreeg acuut de slappe lach. En ik vloog hem om zijn nek, ik vond het zó speciaal van hem. Vervolgens heb ik verrukkelijk met deze gigolo gesekst. Mijn man was erbij, schonk drankjes voor ons in en genoot er zelf gelukkig ook van; hij vind het erg opwindend om mijn overgave te zien. Jaloers was hij helemaal niet, hij wist toch dat het niets anders was dan lust.

Bewijs van liefde 
Na twee uur en drie spetterende orgasmen vertrok gigolo Martin weer. Mijn man en ik hebben toen een fles champagne opengetrokken en nog een heerlijke nacht beleefd. Ik kan me best voorstellen dat dit voor veel mensen – letterlijk – een ver-van-hun-bed-show is, maar voor mij is het cadeau van mijn man het ultieme bewijs van zijn liefde. En iets waar we in onze fantasieën nog steeds van nagenieten!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  Ikke
  Ronduit walgelijk... En dat noemen ze liefde...
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Janneke
  @Ikke, zegt ze zelf dat het lust is.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  ikke
  @Janneke toch even beter lezen...: ''maar voor mij is het cadeau van mijn man het ultieme bewijs van zijn liefde.''
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Saar
  Zij was er blij mee. Daar gaat het om. Het is niet aan anderen om te bepalen hoe iemand zijn of haar seksleven beleeft.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Els
  Wij doen precies hetzelfde dus zo gek is het niet. Trouwens wat is de standaard? Die bepaal jij zelf toch? Mijn Gigolo zie ik 4x per jaar naast de parenclubs. Helemaal ons ding. Els
  Beantwoorden
  • Anoniem
   els
   En ik wil mijn gigolo best delen, just a tip. Book hem nog steeds.
   Beantwoorden
 • Anoniem
  Katja
  Ik heb een keer gebruik gemaakt van de site http://www.saunaontmoeting.nl . Dat is een website waar je Gratis met de eigenaar van de site (lekkere man) naar een saunaresort en een dagje gaat relaxen. Het lekkere aan is dat hij geen en andere mannen daar ook geen kleren aan hebben. Dat maakt het opwindend. Dus als vrouw zeker de moeite om van die site een keer gebruik van te maken.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  cas
  wauw, echt geweldig hoor! Nieuwe impulsen, heerlijk toch. Wou dat mijn vrouw daar ook iets in zou zien, maar helaas...
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Jo
  Mooie toch.... samen genieten heerlijk
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen