Placeholder

Kim en haar man hadden seks met vrienden: ‘Ik heb er spijt van’

De man van Kim stelde voor om te swingen. Uiteindelijk hadden ze seks met vrienden, maar of dat nou zo’n goed idee was…

De man van Kim stelde voor om te swingen. Uiteindelijk hadden ze seks met vrienden, maar of dat nou zo’n goed idee was…

Kim (31): “Voordat ik mijn man Xavier ontmoette, heb ik aardig wat bedpartners gehad. Zeker vergeleken bij Xavier: hij had voor mij maar één vriendin en één onenightstand, terwijl ik wel met zo’n vijftien mannen naar bed ben geweest. Hij heeft dat nooit een probleem gevonden, is ook niet jaloers. Nou ja, hij is niet jaloers op de mannen uit mijn verleden, wél een beetje op mijn ervaring.

Weinig ervaring met seks

Toen wij elkaar ontmoetten wilde hij, net los van zijn ex, eigenlijk eerst een tijdje als vrijgezel de bloemetjes buiten zetten. Maar we werden pats-boem verliefd en zeven maanden later was ik zwanger van onze oudste. Daarna kregen we een tweede kind, die inmiddels ook al vier jaar is. Nu ons leven weer in rustig vaarwater gekomen is, begon het bij Xavier te wringen dat hij op seksgebied maar zo weinig heeft geëxperimenteerd. Dat snap ik wel. Maar in zijn voorstel dat hij vrijblijvend zou gaan daten met gebonden vrouwen via Second Love kon ik me absoluut niet vinden. Dat vind ik de kat op het spek binden en vragen om moeilijkheden. Dan konden we beter samen op avontuur gaan.

Seks met vrienden

Ik moet zeggen dat ik niet stond te springen, was heel happy met het leven dat we leidden. Alles liep op rolletjes en op seksgebied heb ik genoeg aan Xavier. Ik weet dat vrijen met liefde veel fijner is dan losse avontuurtjes. Maar ik wilde niet flauw zijn. En in een relatie is het tenslotte geven en nemen. Ik stelde voor om eens naar een parenclub te gaan. Of ons op een swingerssite aan te melden. In beide gevallen om voorzichtig wat te kijken. Maar Xavier kwam met een ander plan. Wij hebben vrienden die swingen. Hij stelde voor hen uit te nodigen zodat zij over hun ervaringen konden vertellen. Ik stemde in, maar zei duidelijk tegen hem: ‘Oké, maar we gaan níets doen, hè?’ Dat is helemaal fout gelopen. Het stel kwam bij ons eten, Xavier bleef wijn inschenken. Hij dimde het licht, zette zwoele muziek op, en door het gespreksonderwerp ontstond er algauw een intiem sfeertje. ‘Wij zijn er wel voor in’, sprak Xavier voor ons samen.

Vrijen op het vloerkleed

Ik werd boos, maar durfde niets te zeggen. En ik dacht ook: misschien moeten we het maar doen dan, zonder erover te aarzelen. Het valt vast tegen en dan was dit eens maar nooit weer. Ik slingerde me aan de wijn om wat losser te worden. En terwijl Xavier onze vriendin begon te zoenen, gaf ik me over aan de strelingen van onze vriend. En ik geef toe: ik genoot er best van. Hij is een mooie vent en wist goed wat hij deed. Ik liet me meevoeren en uiteindelijk lagen wij te vrijen op het vloerkleed, terwijl Xavier op de bank bezig was. Ik keek expres niet naar hen, vond het geen prettige aanblik. Toch kon ik het redelijk vergeten tijdens de vrijpartij. Maar toen onze vrienden vertrokken, was ik opgelucht.

Niet nog een keer

Ik had het gevoel dat we in een rare pornofilm gespeeld hadden, dit stond zó ver af van ons normale leven en van hoe teder wij altijd vrijen. Hoe lekker het op het moment zelf ook was geweest, van mij hoefde dit niet nog een keer. Helaas was Xavier juist razend enthousiast. Hij had genoten, zei hij. Van een nieuw lichaam. En van de aanblik van mij met een ander. ‘Wow, dat dit met jou kan. Ik ben zo blij, schat’, zei hij. ‘Dit gaan we vaker doen!’

Spijt

Nu doen we dus niets anders dan ruziemaken. Ik wil niet verder op dit pad en Xavier juist wel. Het erge is dat hij me echt chanteert: of ik doe mee, of hij doet het alleen. Ik heb zo’n spijt van die ene keer. We hadden het nooit moeten doen. Nu is de beer bij hem los. En die vrienden? Die wil ik niet meer zien. Ik word al misselijk als ik aan ze denk. Door hen staan Xavier en ik momenteel zo ver uit elkaar.”

https://www.vriendin.nl/persoonlijke-verhalen/in-de-parenclub-leerde-ik-mijn-grote-liefde-kennen/