Persoonlijke verhalen

Jouw geluksmomenten

In Vriendin 16 lees je de top 5 geluksmomenten van hoofdredacteur Sandera. Wat zijn jouw geluksmomenten? Wij zijn erg benieuwd!

Door alle dagelijkse bezigheden staan we soms te weinig stil bij kleine dingen waar we gelukkig van worden. Terwijl dit heel makkelijk is: je maakt een lijstje van jouw geluksmomenten. Hoofdredacteur Sandera noemt in haar lijstje bijvoorbeeld: verse bloemen in huis en wakker worden met fluitende vogeltjes.

Heb jij ook van die geluksmomentjes? Je hoeft niet je hele lijstje met ons te delen, maar we zouden het wel heel leuk vinden als je hieronder een geluksmomentje achterlaat. Zo staan we met zijn allen stil bij de kleine, fijne dingen van het leven!

Foto: Istockphoto

Reageer op dit artikel

Van welke dingen word jij gelukkig?

Ik word gelukkig van...

Van mijn man als ik s morgens wakker wordt .
Als het zonnetje schijnt en het straks weer strandweer wordt , langs het strand wandelen en zwemmen in zee .
Van mijn kleinkinderen die die ik zie opgroeien .
Van mijn schoonzoon die heel goed voor zijn gezin en voor onze dochter is .
Meer mag ik niet verwachten want dit voelt goed .

Ik word gelukkig van...

De liefde van mijn kinderen en mijn dieren.

Ik word gelukkig van...

Omdat de kinderen mij hun liefde geven in diverse vormen en mijn dieren schenken mij op hun manier ook hun liefde elke dag opnieuw.

Ik word gelukkig van...

als mijn kleinkinderen op bezoek komen. zie ze jammer genoeg niet zo heel veel wonen niet bij de deur en de ouders hebben het te druk
en ik geniet als mijn mannetje lekker in de tuin aan het opknapen is

Ik word gelukkig van...

Als ik vakantie heb en me even niet bezig hoef te houden met school. Als de zon schijnt en daardoor de wereld er zonniger uitziet en voelt. Als mijn diabetes meewerkt. Als ik die ene leuke hit op de radio hoor.Van de mooie natuur. Van het kopen van een leuk kledingstuk voor een mooi prijsje. Van een paar dagen logeren bij mijn oma. Van anderen cadeautjes geven. Van goed kunnen praten en lekker lachen: als iemand je echt begrijpt.

Ik word gelukkig van...

Schone lakens!

Ik word gelukkig van...

Schone lakens!

Ik word gelukkig van...

Schone lakens!

Ik word gelukkig van...

Mijn zoontje van acht is chronisch ziek, niet levensbedreigend maar het beïnvloedt wel behoorlijk zijn leven. Van de week reden we naar het ziekenhuis, zei hij, fijn hè mama, dat alles weer groen wordt!. Wat een mannetje, genieten van de blaadjes aan de bomen, daar wordt ik dan weer blij van…….

Ik word gelukkig van...

Omdat je met zo’n kind pas goed beseft hoe belangrijk de kleine dingen in het leven zijn en dat je daarvan moet genieten. Hij geniet volop van het leven, ondanks de dingen die hij niet kan.

Ik word gelukkig van...

mijn kleindochter weer zien na 10 jaar

Instagram