Persoonlijke verhalen

Jennifer Ewbank geniet er eindelijk van om op te treden

‘Ik was nog niet klaar voor The Voice’

Haar aparte stem viel op in het eerste seizoen van The voice of Holland. Dat programma heeft zangeres Jennifer Ewbank (25) veel gebracht, maar ze geeft toe dat er toch ook wat frustratie achterblijft: “Ik wist dat ik beter kon…”

Samen met haar hondje Billy komt Jennifer het hotel in haar woonplaats Den Haag binnen. Veelzeggend, want naast haar muziek en verloofde Robin zijn dieren haar grote liefde, blijkt al snel. Jennifer is namelijk net terug van een reis naar Bangladesh voor de WSPA, de World Society for the Protection of Animals. Sinds vorig jaar is ze ambassadeur van deze stichting. Een rol die ze zelf opzocht: “Ik was al lid en kreeg een nieuwsbrief over hondjes in Zuid-Korea. Daar worden ze gegeten en om ze te kunnen bereiden, worden ze levend onthaard met kokend water. Ze zitten in te kleine kooitjes, het zag er allemaal verschrikkelijk uit. Ik wilde graag mijn bekendheid gebruiken om daar iets tegen te doen. Dus heb ik gebeld of ik mocht langskomen om te bespreken hoe we elkaar konden helpen. Gelukkig waren zij ook meteen enthousiast.”

Lees het hele interview met Jennifer in Vriendin 5.

Reageer op dit artikel

Geef jij veel om dieren?

Ik geef er wel om ja

Vooral (jonge) katten en honden vind ik erg lief.
Vroeger als kind hadden we vaak een kat en hebben zelfs 2 keer een nest kittens gehad. Omdat we aan een spoorlijn en een drukke weg, woonden zijn er veel van onze lieve poezen daar verongelukt.

Instagram