Persoonlijke verhalen

In de feeststemming met Nick en Simon

‘Met Kerst gaan we de kroeg in!’

Nick Schilder (30) en Simon Keizer (29) houden van Kerst. Dit jaar namen ze zelfs hun eerste kerstalbum op. De feestdagen zijn speciaal voor ze. Nick: “Ik weet al vanaf mijn vijftiende niet anders dan dat met Kerst alle remmen los gaan.”

December, het jaar loopt ten einde. Hoe was het jaar 2013 voor jullie?
Simon:
“Heftig! Wij dachten dat we het rustiger zouden krijgen nadat we gestopt waren met The Voice Of Holland. Maar we hebben een programma gemaakt in Zuid-Afrika, we deden The Voice Kidsen gaven een concert in het GelreDome. Voor stichting Edukans, waar we ambassadeur van zijn, hebben we ook nog een reis naar Kenia gemaakt én we zijn net naar Cuba en Jamaica geweest voor het programma The Caribbean Dream. O, en we hebben een kerstalbum en een Duits album opgenomen. Als ik terugkijk, denk ik: hoe heeft dat allemaal in een jaar gepast?”
Nick: “Wat wel fijn was, was dat sommige dingen in de luwte plaatsvonden. The Voice Of Holland bracht veel druk met zich mee, alles gebeurde onder het oog van heel Nederland. Dat was een andere energie dan het opnemen van een album, als je anoniem in de studio zit. Dat vond ik wel prettig, dat we eens níet elke week op tv te zien waren.”

Lees het hele interview met Nick en Simon in Vriendin 49.

Reageer op dit artikel

Luister jij graag naar muziek van Nick & Simon?

Ja, ik ben groot fan!

Ik ben gek op die twee!!!

Ja, ik ben groot fan!

Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan… en ik voorheen ook regelmatig met kerst in volendamse kroeg ben geweest… erg gezellig.

Ja, ik ben groot fan!

mooi muziek en leuke mannen! Erg plezierig om van te genieten.

Ja, ik ben groot fan!

De kerstcd van hun lijkt me erg mooi en weer eens wat anders dan dat eeuwige Last Christmas van Wahm

Ja, ik ben groot fan!

:inlove:

Ja, ik ben groot fan!

:inlove:

Ja, ik ben groot fan!

ik vind nick en simon super:inlove::inlove:

Instagram