Persoonlijke verhalen

Hoe zag 2015 er voor jou uit?

In een jaar kan ontzettend veel gebeuren. Dat blijkt ook uit de verhalen uit nummer 51 (ons extra dikke en mooie kerstnummer), waarin bekende en onbekende Nederlanders vertellen over hun jaar.

Hoofdredacteur Sandera Krol: 'Kerst gaat natuurlijk vooral over samen zijn met de mensen van wie je houdt, maar vaak mijmeren we in deze periode ook een beetje over het afgelopen jaar. Waar kijken we met dankbaarheid op terug? En welke gebeurtenissen zouden we liever hebben overgeslagen? Wat waren jouw goede en slechte momenten?

Hoe zag 2015 er voor jou uit en wat waren jouw goede en slechte momenten? Laat het ons hieronder in het reactieveld weten.

Foto: Brenda van Leeuwen

Reageer op dit artikel

anja.vandennieuwendijk

Het was een jaar met veel ups en downs. Heb 2014 afgesloten met heftig incident op mijn werk, waarbij een patiënte mij heeft geprobeerd te wurgen met een riem. Hierna ben ik met PTSS in de ziektewet beland. Ben behandeld hiervoor met EMDR therapie. Door dit incident zijn er ook veel dingen uit het verleden naar boven gekomen, waaronder incest. Ook hiervoor behandeld. In oktober heb ik een upper body lift ondergaan, nadat ik ruim 90 kg was afgevallen. Ben nu weer langzaam aan het opkrabbelen, krijg nog steeds Hulp hiervoor van mijn psychologe.

Beantwoorden
lisette551

In 2015 ben ik 23 kg afgevallen. Zonder operatie of het gebruik van pillen of shakes. Puur mijn eetgewoonten veranderd en heel veel wandelen! Het heeft mijn leven écht verandert. Ik wil nog 9 kg afvallen en daar ga ik in 2016 voor!!! Kortom voor mij was het een súper jaar!!! ;):inlove:;)

Beantwoorden
Lautje2702

2015 had een heel mooi jaar moeten worden maar nu eind van het jaar voelt het niet zo. Maar 2016 wordt mijn jaar. Contacten die niks meer toevoegen in mijn leven schrap ik , kost te veel energie. Verder ga ik het eens wat rustiger aan doen. Meer relaxen en meer genieten van mijn leven.

Beantwoorden

Instagram