Persoonlijke verhalen

Hans Kazàn: ‘Ik blijf geloven in de goedheid van mensen’

Hij komt uit een diep dal, maar Hans Kazàn is helemaal terug. Hij toert met zijn nieuwe show 4D Magic door Nederland. Ook zijn zoons Oscar en Renzo zijn succesvol in het goochelvak.

Mis je Nederland nog weleens?
“Nee. Het klink zo onaardig, maar Spanje is echt mijn thuis. Bovendien reis ik nog elke week op en neer. Soms twee keer. Ik ben hier nu sinds woensdag. Zondagmorgen om zes uur vlieg ik even naar huis en ik kom dan dinsdag weer terug. Als ik een paar dagen vrij heb, wil ik toch even thuis zijn, naar Wendy toe. Dat doe ik eigenlijk al veertien jaar. Alleen als ik echt langere periodes in Nederland ben, komt ze ook hierheen. We hebben nog een appartement in Amsterdam. Dat noemen we ons doorgangshuis. Heel handig voor ons en de kinderen en prettiger dan elke keer een hotel.”

Reageer op dit artikel

Zou jij naar het buitenland verhuizen als je de mogelijkheid kreeg?

Ja, ik zou alles achterlaten

Vind het leuk, dat Hans Kazan zo eerlijk toegeeft dat hij helemaal in Spanje thuis hoort nu. Zelf woon ik in Griekenland, maar mijn thuisland in mijn voelen blijft Holland. En ik heb best wel eens heimwee naar Den Haag. Ik houd erg van wandelen, maar niet erg van bergwandelingen. Vind ik maar vermoeiend. Ik houd van het vlakke wijde Nederlandse landschap en vooral van het groene uiterlijk van Holland. Leuk dat het goed gaat met Hans Kazan en ook met zijn kinderen. Ik wens hun blijvend succes in de toekomst. Felice.

Instagram