Evie: ‘Ik, zoenen met een ander? Ik snap niet hoe dit kon gebeuren’

Evie is ooit bedrogen door haar ex en was woest toen het gebeurde. Nu heeft ze het zelf gedaan…: “Ik was ervan overtuigd dat ik het onder controle had…”

Evie is ooit bedrogen door haar ex en was woest toen het gebeurde. Nu heeft ze het zelf gedaan…: “Ik was ervan overtuigd dat ik het onder controle had…”

“Jaren geleden is mijn relatie uitgegaan, omdat mijn toenmalige vriend ‘per ongeluk’ met een ander had gezoend. Hij biechtte het zelf op. Woest was ik, witheet. Hoeveel spijt hij ook had, met mij viel niet meer te praten. Ik zag hem als een verrader met wie ik niets meer te maken wilde hebben. Nu is mij hetzelfde gebeurd.

Direct spijt
Ik weet nu dat het wél kan: onverwacht en vooral ondoordacht in een compromitterende situatie belanden waar je eigenlijk direct spijt van hebt, maar die je op de een of andere manier is overkomen. Maar zal mijn huidige vriend dat begrijpen? Ik vrees het ergste, vooral omdat hij de persoon om wie het gaat nog goed kent ook…

Feesten 
Kort geleden was ik op een groot verjaardagsfeest. Mijn vriend, met wie ik al drie jaar samen ben, moest eerder weg omdat hij de volgende dag een belangrijke werkafspraak had. We hebben een leuke relatie en gunnen elkaar veel vrijheid. Hij stond er dan ook op dat ik lekker zou blijven. ‘Feest maar zolang als je wilt schat’, zei hij bij het afscheid. Na een periode van veel stress was ik daar ook wel aan toe.

‘Die avond hing er toch een wat broeierig sfeertje tussen ons’

Ik ging helemaal uit mijn dak op de muziek en dronk veel meer dan ik gewend was. Ook sterke drank, want er werden verrukkelijke cocktails gemaakt. Ik had het vooral leuk met Remco, een goede kennis. Ik ben altijd al met hem aan het dollen en flirten, gewoon voor de grap, zonder dat het iets betekent. Want ik voel niets voor hem.

Puur vriendschappelijk 
Die avond hing er toch een wat broeierig sfeertje tussen ons. Achteraf denk ik: ik had meteen moeten weggaan toen ik dat merkte, alle alarmbellen hadden moeten afgaan. Maar ik was ervan overtuigd dat ik het wel onder controle had. Na het feest gingen we nog even relaxen bij iemand thuis. Ik zat gezellig tegen Remco aan. Puur vriendschappelijk, maakte ik mezelf nog wijs.

Benen van kauwgom 
Toen we uiteindelijk als allerlaatsten bij onze fiets stonden en elkaar gedag wilden zeggen, gebeurde het: zijn mond vond de mijne, ik voelde zijn tong en ik kon niets anders dan terugzoenen. Ik voelde mijn benen van kauwgom worden, pure lust gierde door mijn lichaam. Er sloeg zo’n passie toe dat ik hem het liefst daar, direct, in het portiek, had willen nemen. Gelukkig nam mijn verstand het weer over en ik ben zo hard als ik kon weggefietst.

Thuis heb ik lang gedoucht en ben daarna heel voorzichtig naast mijn vriend gekropen. Ik voelde me zo ellendig! Geen oog heb ik dichtgedaan, al hield ik mij slapende toen mijn vriend opstond voor zijn werk. Ik had, en heb, zo’n spijt. Ik snap niet dat dit kon gebeuren!

Boos
Na die onverwachte golf van hartstocht is mijn gevoel voor Remco alleen maar omgeslagen in afschuw. Ik heb hem niet meer gezien, gelukkig. Ik zou niet weten hoe ik me moet gedragen. Het ergste is nog dat ik niets tegen mijn vriend heb gezegd. Ik durf gewoon niet. Ik ben bang dat hij heel erg boos wordt en dat zijn vertrouwen in mij erg beschadigd is. En dat terwijl het echt niets te betekenen had en ik Remco het liefst nooit meer zie…”

Lees ook: 5x wat mannen kennelijk écht aantrekkelijk vinden 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben jij ooit vreemdgegaan?

 • Binkie
  Binkie
  Ik hoop ook niet dat ik ooit in zo'n situatie kom, ik zou het mezelf niet kunnen vergeven.
  Beantwoorden
 • daniell83
  daniell83
  Ik zou het zelf niet pikken en het daarom ook niet doen. Heb er ook geen behoefte aan, heb een super lieve man en 3 mooie kids. Ik zou het ook niet geheim kunnen houden, je zou meteen zien dat er wat is.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  nee, ben zelf te vaak bedrogen. en niet 1 keer, maar meerdere keren.
  Beantwoorden
 • melizzy
  melizzy
  En ook IK was er eerder van overtuigd dat mij dat niet zou gebeuren.....maar wèl dus!!:o
  Beantwoorden
 • justme1985
  justme1985
  helaas wel en heb er veel spijt van ook al is het 5 jaar geleden :(
  Beantwoorden
 • Els
  Els
  ja, als puber ging ik plots met de vriend van mijn toenmalig vriendje:$ oeps. nu zou ik dat waarschijnlijk niet meer doen. zou het van mijn partner ook niet accepteren.
  Beantwoorden
 • mitzy.verheijmedze
  mitzy.verheijmedze
  ik had toen geen weet van serieuze relaties maar ging ze wel aan. ik was 16 en de jongens waren iets ouder. maar goed. spijt, nee. nu, getrouwd en mama, zou het niet in me opkomen.
  Beantwoorden
 • fb_1081459625244752
  fb_1081459625244752
  zeg nooit nooit, maar tot nu gelukkig nooit gebeurd.
  Beantwoorden
 • nice woman
  nice woman
  nee ik ben van mening dat je niet van je partner kan houden als je vreemd gaat,want dan heb je blijkbaar niet genoeg aan je partner alleen,en dan zou ik zeggen blijf liever vrijgezel als je liever van meer walletjes wil eten,bij mijn man en mij zou zo iets niet eens in ons opkomen,daarvoor houden we te veel van elkaar,
  Beantwoorden
 • Bumbleboo
  Bumbleboo
  Toen ik jonger was ging ik om de haverklap vreemd. Ik was echt niet te vertrouwen en heb heel wat jongens verdriet gedaan. Ben inmiddels getrouwd en heb een prachtige zoon. Ben mn wilde haren kwijt en ben onwijs gelukkig met mijn man. Ik zou hem nooit bedriegen.
  Beantwoorden
 • Sylllie
  Sylllie
  Ik weet hoe het voelt om bedrogen te worden en dit gevoel wil ik een ander nooit aandoen.
  Beantwoorden
 • justme1985
  justme1985
  helaas wel mij relatie liep niet goed en we hadden elke dag ruzie het is geen excuus ik weet het maar kon de verleiding niet weerstaan helaas het is voorbei tussen mij en me toenmalige vriend ik heb hem nooit verteld dat ik ben vreemdgegaan
  Beantwoorden
 • lipje
  lipje
  ik zou ook van mezelf walgen mij is geleerd wat jij niet wilt dat jou geschied doe dat ook een ander niet
  Beantwoorden
 • sidney47
  sidney47
  nee ben zelf meerdemalen bedrogen dus zou t mijn vriend niet aan kunnen doen..
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Paula
  Met vertellen maak je meer kapot. Niet doen dus. Laat het achter je.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  John
  Wij zijn meer dan veertig jaar getrouwd. Ik ben nog nooit vreemd gegaan. Ook niet toen mijn vrouw steeds minder behoefte aan seks kreeg. Nu doet ze het nog alleen omdat ik het lekker vind en steeds meer porno kijk op het internet. Ik maak er geen geheim van. Alleen dat ik op bezoek ben geweest bij een weduwe om te kijken of het klikte en naar een parenclub ben geweest om te ervaren of ik het kon heb ik haar niet verteld. Vreemdgaan zie ik niet gebeuren. Een minnares voor alleen de seks zou denk ik wel kunnen.
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen