Persoonlijke verhalen

Ellemieke Vermolen combineert het gezinsleven met haar webshop

‘Ik krijg er energie van om met mooie dingen bezig te zijn’

Ellemieke Vermolen stond een paar jaar geleden nog in the spotlights in Nederland, maar inmiddels geniet ze met haar gezin alweer een tijd van een leven in de luwte in België. “Hier vind ik rust.”

Wat is jouw dierbaarste sieraad?
“Ik kan onmogelijk kiezen tussen de vier ringen die mijn man Sergio me cadeau heeft gegeven. Mijn verlovingsring, mijn trouwring en de ringen die hij me schonk toen Noah en Zenna waren geboren, draag ik altijd bij elkaar. Samen vormen ze één geheel. Mijn verlovingsring kreeg ik trouwens op Ibiza. Sergio vroeg me ten huwelijk op een rots die midden in zee lag. Hij was zó bang om de ring die hij in de zak van zijn zwembroek bewaarde, te verliezen. Het bootje dat ons naar het eilandje bracht, meerde een paar meter voor de rots aan; het laatste stukje moesten we zwemmen. Ik dook meteen het water in, terwijl Sergio aarzelend het trapje afstapte en langzaam naar me toe zwom. Toen hij het doosje opende, stroomde het zeewater eruit en daar was de ring!”

 
Lees het hele interview met Ellemieke in Vriendin 1.

Reageer op dit artikel

Heb jij sieraden die veel voor je betekenen?

Ja, een armband

Armband die je hebt gekregen van dierbaren als kind, die nu zijn overleden, daar hecht ik waarde aan.

Ja, een ketting

Een ketting, en dan vooral het hartje dat ik van mijn oma kreeg en tevens een hartje van mijn vriend. Die hangen er nu samen aan. Tevens hecht ik veel waarde aan de ring van mij en mijn vriend en de oorbellen die ik van mijn ouders kreeg.

Ja, een ring

Mijn eigen trouwring waar ik heel veel waarde aan hecht en de ringen van mijn ouders, die veel te vroeg verleden zijn, maar die heel veel voor me betekenen.

Nee, ik hecht er geen waarde aan

Ben allergie’s voor sieraden, jammer genoeg. 🙁

Ja, een ring

Op 12-12-12 ben ik getrouwd, een weloverwogen keuze, op de trouwdag kreeg ik van de kinderen een mooie armband, deze heeft ook veel waarde voor me, maar helaas kun je maar 1 dingen aankruisen. De ring en armband zijn erg waardevol voor me

Ja, een ring

Heb van de trouwringen van mijn ouders een prachtige ring voor mezelf gekocht, zodat ik mijn vader en moeder nog altijd bij met draag. r.i.p.

Marjolein

Ja, een ring

Heb ik voor mijn 18de verjaardag gehad van mijn vader en moeder en mijn vader leeft niet meer dus extra dierbaar

Ja, een ring

Toen mijn moeder was overleden, kreeg ik de ring die zij weer had gekregen van háár moeder toen deze overleed. De ring, die nu van mij is, was dus van mijn moeder én van mijn oma.

Instagram