Dit zijn de 15 meest gelezen artikelen op Vriendin.nl van het afgelopen jaar

We kijken terug op een prachtig jaar met veel bijzondere, ontroerende en mooie verhalen. Ook in 2018 werden ze door jullie met plezier gelezen. Daarom zetten we de meest gelezen artikelen van het afgelopen jaar nog een keer voor je op een rijtje.

We kijken terug op een prachtig jaar met veel bijzondere, ontroerende en mooie verhalen. Ook in 2018 werden ze door jullie met plezier gelezen. Daarom zetten we de meest gelezen artikelen van het afgelopen jaar nog een keer voor je op een rijtje.

1. Zo gaat het nu met Anne en haar vierling: ‘Ze gaan voor het eerst naar school’

Daar waren Anne (40) en Alex (43) wel even stil van, toen ze hoorden dat ze er naast hun dochters Ymre (11) en Meike (8) een vierling bij kregen. Toen Aukje, Eefke, Hiske en Jinthe een half jaar oud waren, ging Vriendin bij hen op bezoek. Inmiddels zijn ze vier: hoe gaat het nu met ze?

2. Manon en haar man wonnen een miljoen: ‘Ik geloofde het telefoontje van Linda de Mol gewoon niet’

We mijmeren allemaal weleens: wat zou ik doen met een miljoen? Zo ook Manon (27) en haar man Pascal (31), helemaal toen Pascal werd uitgenodigd mee te doen aan Miljoenenjacht. En toen was daar dat telefoontje van Linda de Mol… “Ik geloofde het gewoon niet!”

3. Sanne liet na ruim 22 weken haar zwangerschap afbreken

Sanne liet vorig jaar na ruim 22 weken haar zwangerschap afbreken omdat haar ongeboren zoontje ernstige hartafwijkingen had. Ze wil het taboe dat er hangt rondom het verdriet om een doodgeboren baby dolgraag doorbreken.

4. Ilonka’s dochter heeft door een aandoening altijd honger

Ilonka (28, huishoudelijk ondersteuner) is getrouwd met Kevin (31, ICT-beheerder) en heeft twee dochters: Megan (6) en Evalynn (4). Megan heeft door een genetisch defect altijd honger. “Mensen kijken of smoezen als ze haar zien. Dat blijft me raken.”

5. Lezeressen vertellen: ‘Dit was mijn ergste campingblunder’

Er wordt wat afgestunteld op campings. Dat bleek wel toen we jullie vroegen je grootste blunder te vertellen. Hoe genant ook, je kunt er maar beter gewoon heel hard om lachen. Het is tenslotte vakantie.

6. Jay zorgt in zijn eentje voor zijn 5 kinderen

Grappend en harenvlechtend veroverde Jay (34) in de tv-serie Een huis vol vele harten. Sinds zijn vrouw drie jaar geleden vertrok, staat hij er met zijn kinderen alleen voor. En dat is niet altijd makkelijk. “Ik zou nú in slaap kunnen vallen.”

7. Tamara: ‘Ik ontdekte tijdens de weeën dat ik zwanger was’

Ze had geen babykamer, kleertjes of kinderwagen. Tamara (31) was niet voorbereid op de geboorte van een kind. Toen ze haar zwangerschap ontdekte, was ze al aan het bevallen. “Vaak denk ik dat het zo heeft moeten zijn.”

8. Martine kreeg ruzie met haar dochter: ‘Ik mocht niet naar haar bruiloft’

Martine (49), al jaren gescheiden, is moeder van Tycho (24) en Anna (22). Onlangs trouwde haar dochter met Henry (25), maar Martine was niet uitgenodigd. “Die dag ben ik gaan wandelen met een vriendin. Heb best wel wat traantjes gelaten.”

9. Test: hallo allemaal, welke Luizenmoeder ben jij?

Het liedje ‘Halló allemaal, wat fijn dat je er bent’ van juf Ank klinkt dan ook nog lang door in je hoofd. En we kennen natuurlijk allemaal wel een Hannah, Nancy, Ursula of Mel en Kim uit de Luizenmoeder. Of lijk je zelf misschien op een van hen? Doe hier de test!

10. Marieke: ‘Mijn man ging ervandoor met de oppas’

Marieke: “Ik begon pas nattigheid te voelen toen mijn zoon Mike al anderhalf jaar oud was. Ons buurmeisje Yasmijn was spontaan langsgekomen. Dat deed ze wel vaker, vooral in het weekend. Dat laatste vond ik niet zo prettig.’

11. Lydia en haar man hebben tien kinderen: ‘Een elfde is net zo welkom’

Lydia (42) is getrouwd met Martien (45) en moeder van Lineke (19), Pieter (17), Laura (16), Ellis (13), Daan (11), Erik (10), Bram (8), Ruth (6), Johannes (4) en Susan (1,5). ‘Voor mijn gevoel ga ik tegen de natuur in als ik de pil zou nemen.’

12. Lonneke: ‘Had ik eindelijk dat gezin, werd ik verliefd op een vrouw!’

Zoontje James was de kroon op het geluk van Lonneke (25) en haar man Merijn. Maar niet lang na zijn geboorte werd duidelijk dat haar toekomst er anders uit zou zien dan gedacht. “De liefde voor Lisa overviel me volledig: wilde ik dit wel?”

13. Eva Simons gooide het roer om: ‘Ik was arrogant geworden’

We kennen haar als zangeres en Idols-jurylid. Inderdaad, die met de enorme hanenkam. Inmiddels is Eva Simons (34) behoorlijk veranderd. Qua kapsel, levensstijl én gewicht. “25 kilo afvallen was echt een gevecht.”

14. Drie jaar na de dood van haar man kreeg Willie zijn kind
drie jaar na de dood van haar man kreeg willie zijn kind

Botkanker maakte drie jaar geleden een einde aan het leven van Royd, de grote liefde van Willie (23). Sinds tien maanden is Willie moeder van zijn kind. “Een stukje van grote Royd leeft verder in kleine Royd.”

15. Schippersvrouw Jantina heeft zeven kinderen: ‘Thuis is waar we samen zijn’

Jantina (33) is moeder van maar liefst zeven kinderen: Julia (8), Jesse (7), Joël (6), Jasper (4), Jirsa (3), Jaïra (1,5) en Jurrian (11 weken). Aangezien haar man Jozua (33) schipper is, staat ze er thuis ook nog eens geregeld alleen voor. “Maar ik zou met niemand willen ruilen.”

Welk verhaal is jou bijgebleven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Posturecorrectorforwomen
    Title ...the time to read or go to the content or web sites we have linked to beneath the...
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen