Persoonlijke verhalen

De Vriendin Winterspecial ligt in de winkel!

Kruip tijdens deze koude dagen lekker weg onder een dekentje met de Vriendin Winterspecial. Een editie vol met leuke uitjes, fijne wintertips, hartverwarmende verhalen en méér..

Ben jij iemand die tijdens de koude winterdagen het liefst binnen blijft? Met de warme accessoires die wij voor je hebben geselecteerd kunnen we je geen ongelijk geven. Alhoewel, buiten kan het ook prachtig zijn. Blader door onze winterbestemmingen en oordeel zelf.

Helaas is de winter wel dé periode dat er kwaaltjes op komen zetten. Zorg dat ze jou deze winter niet te pakken krijgen door onze tips op te volgen. En vergeet dan vooral het stuk over ontspannen in de sauna niet te lezen. Niets is belangrijker voor een goede weerstand dan af en toe even relaxen…

Lees in de Winterspecial verder hoe je de lente in huis kan halen, wat de sterren voor jou in petto hebben en wat je allemaal kan maken met chocola. Als je daarna ook nog eens aan de puzzels begint om één van de mooie prijzen te winnen, zit jij de komende tijd wel even goed onder dat warme dekentje!

De Winterspecial telt maar liefst 116 pagina’s en is vanaf vandaag te koop voor slechts € 3,50

Reageer op dit artikel

Blijf jij in de winter het liefst binnen of ga je er graag op uit?

Ik blijf het liefst lekker binnen

lekker binnen bij de kachel, kaarsjes aan ; gezellig

Ik blijf het liefst lekker binnen

Ik vind het binnen waar het lekker warm is veel gezelliger dan buiten in de kou.

Ik vind beide leuk

heerlijke wandelingen maken in de mooie natuur,en dan is het heerlijk thuis komen,waar de kachel en de kaarsjes branden

Ik ga graag op pad

:inlove:

Ik blijf het liefst lekker binnen

Ben niet zo een buitenmens in de winter,geef mij de zomer maar..

Ik vind beide leuk

Een winterwandeling maken of naar een kerst/winterfair. Allemaal even sfeervol. En dan daarna een kop erwtensoep of pannenkoek eten met warme chocola erbij. En wat ik ook erg gezellig vind, is met z’n allen zitten bij een openhaardvuur

Ik vind beide leuk

zeker leuk helemaal nu in de donkere maanden

Ik vind beide leuk

Ik vind het heerlijk om buiten te zijn lekker in de vrieskou of sneeuw lopen, maar genoegelijk binnen met een kop warme chocomelk en kaarsjes aan is ook fijn.

Instagram