Persoonlijke verhalen

De favoriete vakantie van Tanja Jess

‘Het geluid van de golven, boekje lezen, zalig’

Vakantie, de leukste tijd van het jaar. En welke vakantie zul je nooit vergeten? We vroegen het vier bekende Nederlanders. Deze week de laatste in de serie: de favoriete vakantie van… actrice, presentatrice en schrijfster Tanja Jess.

Onstpannen sloft Tanja Jess op haar slippertjes door de tuin. Ze is net terug van twee weken vakantie en dat is haar aan te zien. Tanja straalt en is, zoals ze zelf zegt, ‘superzen’. Hoe is dat mogelijk vragen we ons hardop af…

“Ik ben nog nooit zo uitgerust geweest, deze vakantie was zeldzaam relaxed. We gingen voor het eerst met een groep vrienden naar een all-inclusive resort in Turkije, iedereen met kinderen in dezelfde leeftijd. Zelf was ik daar nooit opgekomen. Sterker nog: ik reageerde eerst extreem afkeurend toen mijn vriendin Anousha enthousiast vertelde over de ‘all-in’ die ze had geboekt. ‘Waarom zou je zoiets willen?’ vroeg ik verbijsterd. Onmiddellijk gevolgd door: ‘Waar kan ik reserveren?’ zodra ik de foto’s zag.”

Tanja’s 3 beste vakantietips:

• “Ga nooit twee keer naar dezelfde bestemming, zeker niet als het een succes was. Anti-climax gegarandeerd! Blijf opnieuw ontdekken.”

• “Reis je met de auto en heb je kinderen? Verzamel alle soorten computerschermen die je in huis hebt en deel ze uit op de achterbank. Laat ze voor één keer maar lekker de marathonzombie uithangen, dan kun jij intussen in één streep doortuffen. Ideaal! Ben je aangekomen op je bestemming? Schermen afpakken en in je hotelkluis stoppen!”

• “Als je kinderen hebt, is het leuk om samen met mensen te gaan die kinderen hebben van dezelfde leeftijd. Of zoek een locatie waar veel andere kinderen rondhobbelen. Leuk voor hen en je hebt zelf ook een relaxte vakantie!”

Lees het hele interview met Tanja in Vriendin 34.

Reageer op dit artikel

Ken jij Tanja Jess?

Ja, van...

goede tijden ?
als de vrouw van charly luske

Ja, van...

GTST 😉

Ja, van...

de serie Bloedverwanten en het programma Maestro (waarin ze een orkest dirigeerde). Leuke vrouw !

Ja, van...

GTST

Instagram