Persoonlijke verhalen

Dankzij Vriendin…konden we met het hele gezin naar Disneyland

Vorig jaar won Elisa het Vriendin-weekend in Disneyland Parijs. Samen met haar man en kinderen vertrok ze naar Disneyland Parijs om een geweldig weekend te beleven. Haar man Frank had zes weken voor hun reisje naar Disneyland te horen gekregen dat hij ALS heeft. ”De kans om met z’n allen naar Disney te gaan, grepen we dan ook met beide handen aan.”

Nu, een jaar later, verbouwen ze hun huis. Zodat ze beneden kunnen leven. Frank is het afgelopen jaar achteruitgegaan. Hij loopt moeilijk en praat minder verstaanbaar. Zijn leven is sinds de diagnose totaal veranderd en staat in het teken van leven met ALS. Zo zet Frank zich in voor een project om de zoektocht naar een behandelmethode voor ALS te versnellen. 

Meer weten over het project waarvoor Frank zich inzet en een interview met hem lezen? Klik dan hier. 

Reageer op dit artikel

mep

:$:$ontzettend fijn voor deze familie dat ze naar Disney Parijs mochten gaan. Heel veel sterkte gewenst voor Frank en familie.

Beantwoorden
fb_1186396928134443

Wat hebben jullie van die reis ontzettend genoten. Staat me echt nog bij. Sommige verhalen blijven echt hangen en dit is er zo een. Heel goed dat Frank zich inzet voor ALS Ik hoop van harte dat hij de verbeteringen nog mee kan gaan maken. Ik wens jullie alle succes van de wereld en denk aan jullie en geniet lekker van elkaar. Liefs

Beantwoorden

Instagram