Persoonlijke verhalen

Dag lieve Roelien

En toen kwam er in het weekend ineens het telefoontje. Roelien was overleden. Onze Roelien. Die ons drieënhalf jaar lang op de hoogte hield van haar leven, en later van haar ziekte. Die tot op bijna het allerlaatst heeft gevochten als een leeuw, niet alleen voor haarzelf, maar vooral voor haar twee kinderen.

En nu is ze er niet meer. Zelfs na de begrafenis is het voor ons op de redactie nog moeilijk te bevatten. We zullen haar enorm missen. En aan de reacties te zien die we op Facebook en via de post hebben gekregen jullie, haar trouwe lezeressen, ook. Wij wensen de familie van Roelien heel veel sterkte. Ze zal altijd in ons hart blijven.

Namens het hele team van Vriendin

Sandera Krol
Hoofdredacteur Vriendin 

Reageer op dit artikel

Kingston

Lieve Roelien Ik heb met veel plezier jou altijd positieve verhalen gelezen. Vind het zo erg dat je er nu niet meer bent en wens jou kinderen en lieve vriend zussen en verdere familie heel veel sterkte met het verlies van zo ’n lieve moeder / vriendin/zus een toppertje dat was je

Beantwoorden
Sandy02

Lieve roelien.
tjee wat voor een sterke vrouw ben jij. Verschrikkelijk dat de vreselijke rotziekte het dan toch nog onverwachts het van je gewonnen heeft.
ik heb altijd met veel medeleven jou colums gelezen. En menig traantje weggepinkt.
ik wens jou kinderen. Vriend. Ex man zussen en vrienden en familie en collega’s veel kracht om dit te verwerken.
ik zal jou colums missen.
rust zacht.

Beantwoorden
ria.venhovens

Lieve familie vrienden en medewerkers ik wens jullie ontzettend veel sterkte met het overlijden van Roelien veel en veel te vroeg nog

Beantwoorden
Fleurtje92

Via deze weg wil ik de familie en vrienden van Roelien heel veel sterkte en kracht toegewenst in deze hel van een tijd.
In het bijzonder wil ik Julia en Lisa sterkte wensen. Ik was net als Julia 9 jaar toen mijn mama overleend aan kanker. Elke keer als ik de columns van Roelien las dacht ik aan hoe zwaar het voor deze lieve meisjes zal zijn en zal worden. Ik had de hoop dat deze lieve mama het wel zou overleven. Wel nog met haar dochters kon genieten van het leven. Haar dochters zien trouwen en haar dochters zelf mama zou zien worden. Dat dit niet zal gebeuren doet pijn. Herkenbaar veel pijn. Lieve meisjes, het is nu lastig en dat zal het altijd blijven. Denk aan jullie moeder zoals ze was. Koester de leuke momenten met haar en niet te veel de nare momenten. Jullie mama is een supervrouw!!! Ik denk aan jullie. Kus

Beantwoorden
M9933

Lieve Roelien & familie, heel veel sterkte (L). Ik miste je al deze week in het tijdschrift. Lieve redactie, laten jullie dit ook weten aan de lezers zonder internet dus misschien via het tijdschrift?

Beantwoorden
BHelder

Sterkte voor hen die je zo enorm zullen missen. Zo erg, ook ik heb je columns trouw gelezen en hoe, met veel bewondering voor jou Roelien. Ik zal je colums ook gaan missen. Zo oneerlijk, veel te jong.

Beantwoorden
annemariejoostink@planet.nl

Ik wens alle dierbaren van Roelien heel veel kracht doe om met dit gote verlies van een hele dappere vrouw te verwerken.

Beantwoorden
Regina1973

Wow, wat een schrik! Ik heb eigenlijk altijd geloofd dat Roelien er doorheen zou komen… dit uiteraard ook gehoopt! Rust zacht, meid…het is genoeg geweest! Heel veel sterkte voor de nabestaanden en iedereen die het wat doet!!

Beantwoorden
wizz29

als ik de vriendin zat te lezen ging ik altijd eerst naar de columm van Roelien toe, ik wens de fam sterkte toe met dit zware verlies en ook voor de dochters gr van mij

Beantwoorden
martinemm

(f) Nog altijd in liefdevolle gedachten <3

Beantwoorden

Instagram