Persoonlijke verhalen

Ben Saunders over de liefde, zijn nieuwe theatershow en dochter Stacey

‘Ik probeer de beste papa van de wereld te zijn’

Hij is druk met zijn nieuwe theatertour die begin oktober van start gaat. Voorheen deed hij vooral clubtours, nu gaat Ben Saunders (30) het ‘helemaal anders doen’. “Ik wil het klein houden, gevoelig. Tussen de liedjes door vertel ik veel over mijzelf, over mijn liefdes. Ik laat echt zien wie ik ben, hoe ik in elkaar zit.”

In een keurige woonwijk in Hoorn staat een huis met daaraan een piratenvlaggetje. Voor de deur staan twee grote auto’s en een oude camper, de tuin is een heus kinderspeelpaleis met schommels en een blokhut. Het is de woning van Ben Saunders, die hij soms deelt met zijn vijfjarige dochter Stacey. Eenmaal binnen valt op dat het huis niet alleen stijlvol is ingericht, maar ook netjes opgeruimd.
“Dat verwacht je bij mij niet, hè?” lacht Ben. “Mijn huis is altijd schoon. Je vindt hier geen kruimel op de grond, ik doe echt mijn best om het hier netjes te houden. Ik vind het belangrijk dat je huis uitdrukt wie je bent. Vandaar ook de piratenvlag, haha! Want het moet bij mij natuurlijk wel een beetje anders dan anders.”

Lees het hele interview met Ben in Vriendin 37.

Reageer op dit artikel

Wat vind jij van de stem van Ben Saunders?

Prachtig!

(k)

Instagram