Persoonlijke verhalen

6 BN’ers met wie we hebben meegeleefd dit jaar

Hun leven lijkt soms een sprookje, maar toch blijven ook bekende Nederlanders niet gespaard als het gaat om verdriet en ellende. Vriendin kijkt terug op een bewogen jaar van 6 van hen.

Martijn Krabbé (46) werd verlaten door vrouw Amanda.

Een héél stabiele relatie hadden Martijn en Amanda (40) Krabbé nooit. Zo moest een DNA-test uitwijzen dat Martijn echt de vader was van hun eerste spruit Bickel (inmiddels 14). Daarna kreeg het stel nog 3 kinderen: Michelle (10), Jasmijn (8) en Achilles (6). Maar het huwelijk bleef stormen. De geruchten over overspel waren talrijk en de 2 hielden regelmatig een pauze in hun relatie. Tijdens een daarvan, 3 jaar geleden, vertrok Amanda om maandenlang mee te varen op een Greenpeace-schip en een jaar later om mee te doen aan het programma Expeditie Poolcirkel.

Tijdens de jarenlange periode van ‘knipperen’ vroeg Martijn zich continu af of Amanda wel bij hem zou blijven. Het was uiteindelijk Amanda die begin dit jaar de knoop doorhakte en een definitief einde maakte aan hun (tweede) huwelijk. Martijn vertelde afgelopen zomer op tv aan Linda de Mol: “Ze zei: ‘De liefde is niet puur meer, ik doe jou tekort en jij doet mij tekort.’” Na wat dagen bedenktijd gaf Martijn toe. Pijnlijk detail: hun 4 kinderen lazen het nieuws over de scheiding in de media voordat ze het van papa en mama hadden gehoord.

Lees de verhalen van de andere 5 bn’ers, onder andere Linda de Mol en Marco Borsato, in Vriendin 52.

Foto: William Rutten

Reageer op dit artikel

Met welke bn’er heb jij het meest meegeleefd afgelopen jaar?

Martijn Krabbé

Al jarenlang stormde hun huwelijk zo dat ik dacht: ‘Kies toch voor jezelf Martijn’. Ik bewonder zijn vechtlust en het feit dat hij alles deed om het gezin bij elkaar te houden. Ik gun hem nieuw geluk, met een vrouw die wél voor hem gaat !

Anders, namelijk...

….met niemand. Heb er niets mee. Ik leef met mensen mee die ik écht ken.

Instagram