Placeholder

Leuke webshop: Saar & Trui

Neem ook eens een kijkje in deze unieke webshop. Liesbeth en haar familie verkopen leuke baby- en peuterartikelen die ze helemaal zelf maken!

Neem ook eens een kijkje in deze unieke webshop. Liesbeth en haar familie verkopen leuke baby- en peuterartikelen die ze helemaal zelf maken!

Toen Liesbeth zwanger was van haar dochtertje Saar, maakte haar zus raamdecoratie voor de babykamer en werd het wiegje opnieuw bekleed door Liesbeths moeder, Trui. Dat bracht Liesbeth op het idee om zelf ook kleding en producten te maken. Saar kreeg een opnieuw bekleed poppenbedje en een gebreide muizenfamilie van Liesbeth. Saar kreeg toen veel positieve reacties op haar kleding en speelgoed dat er besloten werd een webshop te openen.

Inmiddels is Saar & Trui een echt familiebedrijf. Moeder Trui maakt met haar 4 dochters alle artikelen, Liesbeths man heeft de site gemaakt, en Liesbeth zelf schrijft de teksten. Dat heeft ook de vriendinnenband tussen Liesbeth, Trui en de zussen versterkt. Er gaat heel wat chocolade en thee doorheen tijdens de vergaderingen voor hun webshop.

Baby- en peuterkleding, mutsjes, slofjes, poncho’s, poppenwagentjes en decoratie voor babykamers maken de dames helemaal zelf. Ze gebruiken oude materialen opnieuw en combineren die met nieuwe materialen. Daardoor zijn de producten niet alleen uniek, maar ook nog eens betaalbaar!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze webshop? Neem dan een kijkje op www.saarentrui.nl

Heb je zelf ook een leuke webshop? Vul dan onderstaand formulier in en wie weet staat jouw webshop binnenkort op Vriendin.nl!