Leuke webshop: LOVY

Leuke webshop: LOVY

LOVY is bedacht door Laura, moeder van 2 kinderen. Zij maakt luxe en handgemaakte sieraden voor baby’s en kinderen.

LOVY is bedacht door Laura, moeder van 2 kinderen. Zij maakt luxe en handgemaakte sieraden voor baby’s en kinderen.

Het idee voor de webshop ontstond toen Laura het gevoel kreeg dat de tijd als het ware tussen haar vingers door glipte. Ze wilde dingen vastleggen voor later. Niet alleen met foto's, maar ook met sieraden. Laura stopte met haar baan in de communicatie en opende haar eigen webshop en studio in Den Haag.

Laura: ‘Ik wil met mijn sieraden het gevoel overbrengen dat je krijgt als je je kindje voor de eerste keer in je armen houdt.’ Ze werd geïnspireerd door het liedje: Isn’t She Lovely van Stevie Wonder, gemaakt toen zijn eigen dochter geboren werd.

De sieraden zijn speciaal ontworpen voor bijzondere momenten zoals: een geboorte, een doop, een verjaardag en een bruiloft. Ze worden handgemaakt van de beste materialen zodat ze altijd veilig zijn voor jouw baby of kindje. De sieraden op LOVY zijn niet alleen bedoeld om te dragen, maar ook om te bewaren voor later.

Nieuwsgierig geworden naar de webshop van Laura? Neem dan eens een kijkje op www.shop.lovy.nl.

Heb je zelf ook een leuke webshop? Vul dan onderstaand formulier in, en wie weet staat jouw webshop binnenkort ook op Vriendin.nl!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb jij wel eens een sieraad gegeven bij een geboorte?

 • Moemsy
 • natascha.vandersman.7
  natascha.vandersman.7 -
  :inlove: ik heb mijn vriendin een baby armbandje van Lovy gegeven op haar babyshower. Zodra het meisje geboren wordt een mooi bedeltje met naam eraan en ze heeft een mooie herinnering.
  Beantwoorden
 • imelda.desterke
  imelda.desterke -
  Toevallig laatst nog een armbandje van Lovy! Hele mooie kwaliteit en super service. En wel een oorbellen aan een meisje geven die net geboren was.
  Beantwoorden
 • fiengoed
  fiengoed -
  Een bloedkoraal armbandje (erfstuk van mijn oma)
  Beantwoorden
 • Ellen-1975
  Ellen-1975 -
  Ja, ik heb wel vaker een armbandje gegeven. :D
  Beantwoorden