Placeholder

Leuke webshop: Lovelifebag

Superleuk, zo’n canvastas met een quote erop. De tassen die Elize verkoopt in haar webshop zijn helemaal uniek, ze zijn handgemaakt!

Superleuk, zo’n canvastas met een quote erop. De tassen die Elize verkoopt in haar webshop zijn helemaal uniek, ze zijn handgemaakt!

Elize werkt als maatschappelijk werkster met mensen met een psychische aandoening in Utrecht. Heerlijk werk, zegt ze zelf, maar haar creativiteit moest eruit. Ze ontdekte de naaimachine 2 jaar geleden en werd op slag verliefd. Nu heeft ze naast haar vaste werk een tassenlijn opgezet: lovelifebag.

Lovelifebag zijn tassen met ‘inhoud’, een simpele buitenkant met een veelzeggende binnenkant. Dit idee haalt Elize uit haar werk. Het gaat om de binnenkant van de mens, en elk mens is uniek, net zoals de tassen die Elize verkoopt. Dit komt doordat ze allemaal handgemaakt zijn.

Op de site lovelifebag.nl kun je verschillende canvastassen bestellen. Zo kun je een lovelistbag maken. Dit is een tas met een blij-lijstje erop. Een blij-lijstje bestaat uit punten waar jij blij van wordt. Dit lijstje kun je heel makkelijk uploaden bij het bestellen. Je kiest daarna zelf het stofje voor de buiten- en binnenkant uit. Daarnaast kun je tassen met quotes en illustraties erop bestellen.

Nieuwsgierig geworden naar de webshop van Elize? Neem een kijkje op www.lovelifebag.nl.

Heb jij ook een leuke webshop? Vul dan onderstaand formulier in en wie weet staat jouw webshop binnenkort wel op Vriendin.nl!