Online shops

Leuke webshop: Allemachtig Prachtig

Een probeersel van Willeke groeide in 3,5 jaar uit tot een succesvolle webshop. Willeke verkoopt woonaccessoires in een romantische, landelijke stijl met een stoere touch. En dat niet alleen: ook voor leuke sieraden ben je bij haar aan het juiste adres.

‘We zien wel hoe het loopt’, was de gedachte van Willeke toen ze begon met Allemachtig Prachtig. Het idee voor deze webshop is ontstaan toen Willeke ging samenwonen. Ze ontdekte dat ze alles op woongebied erg interessant vond en besloot een webshop te openen. Met succes. Haar hobby is inmiddels uitgegroeid tot een fulltimebaan. Tegenwoordig heeft ze ook 4 shop-in-shops, waardoor mensen Willekes accessoires ook in het echt kunnen zien en kopen.

Werkelijk alles is te vinden in Willekes webshop. Van tassen, armbandjes en oorbellen tot hammam zeepkettingen en schattige cupcake voorraadpotten. En het is nog betaalbaar ook!

Nieuwsgierig geworden naar de webshop van Willeke? Neem dan eens een kijkje op www.allemachtigprachtig.nl

Heb je zelf ook een leuke webshop? Vul dan onderstaand formulier in, en wie weet staat jouw webshop binnenkort ook op Vriendin.nl!

Reageer op dit artikel

Ben jij dol op woonaccessoires?

Winterolie

Ja, heel erg!

Waarom ik daar dol op ben? Ik hou van een gezellig huis en zonder leuke accessoires krijg je geen sfeer in huis.

johanna.muskee

Ja, heel erg!

Ik hou van gezelligheid en veranderen en leuke accessoires helpen mij daarbij.:$

sonjabrusselaars

Ja, heel erg!

ja het mooiste ervan zijn de reacties als je iets met n woonacc. doet zoals niemand het doet dus bv letter voor tegen de muur heel anders plaatsen dan de bedoeling is en je een heel andere tekst krijgt of oma’s gangkastje off-white maken en een heel ander kaste krijgt

Regina20

Ja, heel erg!

Ik hou van gezelligheid in huis

Beerrtje

Ja, heel erg!

Het is toch je huisje waar je veel uren bent en home is where the hart is…(k)

Poetsmiep

Ja, heel erg!

Met de seizoenen meegaan met accessoires is heerlijk, gezellig en krijgt dan de gezelligheid en uitstraling van het jaargetijde :$:$

Instagram