Win de 10 beste boeken van 2019

Win de nieuwste en interessantste boeken over je lekker voelen in je lijf én hoofd

Op zoek naar een boek om je beter te voelen in zowel je lijf als je hoofd? Wij hebben de meest interessante exemplaren voor je verzameld. En je kunt ze winnen!

Op zoek naar een boek om je beter te voelen in zowel je lijf als je hoofd? Wij hebben de meest interessante exemplaren voor je verzameld. En je kunt ze winnen!

Win 6x De keuze – Leven in vrijheid van Edith Eva Eger

Op haar zestiende kwam Edith Eva Eger terecht in een nachtmerrie: ze werd samen met haar ouders en zusje naar Auschwitz gedeporteerd. In De keuze deelt ze haar oorlogsherinneringen en die van de mensen die zij sindsdien heeft geholpen. Ze vertelt hoe ze als psycholoog haar cliënten al jarenlang helpt om zich uit hun eigen gedachten te bevrijden, en hoe iedereen uiteindelijk voor vrijheid kan kiezen.
€ 12,99 Lev uitgeverij

Win 5x Inner spark van Kristin Vikjord

Kristin laat zien hoe je als vrouw kunt omgaan met een druk en overweldigend bestaan waarin familie, vrienden en een baan veel aandacht vragen. In Inner spark deelt ze inspiratie, eenvoudige mindfulness- en yogaoefeningen en tips om meer rust te vinden en te leven vanuit je ware kracht.
€ 22,50 Kosmos

Win 5x Van klacht naar kans van Juriaan Galavazi

In zijn praktijk ziet huisarts Juriaan Galavazi dat klachten als hoofdpijn, buikpijn en slaapproblemen vaak symptomen zijn van een onderliggend probleem. Hiervoor is dan ook een andere visie nodig. In Van klacht naar kans leert Galavazi hoe je oude denkpatronen kunt loslaten en hoe je weer in contact komt met je innerlijke drijfveren.
€ 22,50 Kosmos

Win 5x Drink meer koffie van Dr. Bertil Marklund

Al meer dan veertig jaar buigt Bertil Marklund zich over de vraag hoe wij zo lang, gezond en gelukkig mogelijk kunnen leven. Door koffie te drinken bijvoorbeeld, dat blijkt helemaal niet slecht voor de gezondheid! En een
gebrek aan vitamine D eist jaarlijks meer slachtoffers dan huidkanker. In Drink meer koffie legt Bertil uit op welke tien gebieden we meer moeten focussen om ons leven te verlengen en geluk te vergroten.
€ 15,- Kosmos

Win 5x Niksen van Olga Mecking

Het klinkt zo makkelijk, maar in een wereld die constant output van ons verwacht, is niksen moeilijker dan je denkt. Olga Mecking laat op een luchtige manier zien hoe we meer kunnen luieren en dat nietsdoen ons creatiever en gelukkiger maakt. Niksen staat vol tips, anek­dotes en meningen van experts.
€ 17,99 Kosmos

Win 5x Je levensstijl als medicijn van Reginald Deschepper

We leven gemiddeld langer dan ooit, maar er zijn ook steeds meer mensen chronisch ziek. Diabetes, hart- en vaatziekten, kanker, mentale problemen en ook andere stress­gerelateerde aandoeningen bepalen het leven van honderdduizenden mensen. In Je levensstijl als medicijn zet Deschepper de zeven pijlers van een gezonde
levensstijl op een rij. Als je op elk van deze pijlers inzet, zul je volgens hem langer, gezonder en vooralgelukkiger leven.
€ 22,99 Lannoo

Win 3x De kunst van het ongelukkig zijn van Dirk De Wachter

Onze samenleving is er een geworden van de hoogste pieken, van ‘steeds beter en meer’. Hierdoor zien velen van ons geen onderscheid meer tussen wat ons heel even gelukkig maakt en wat het leven echt zin geeft. In De kunst van het ongelukkig zijn gaat de Vlaamse psychiater Dirk de Wachter in op grote vraagstukken in onze maatschappij die ons leven bepalen, sturen of veranderen. Wat kunnen we winnen uit de ups en downs van het leven? En wat betekent gelukkig zijn eigenlijk?
€ 19,99 Lannoo

Win 5x De meeste mensen deugen van Rutger Bregman

Onze aandacht wordt voortdurend getrokken door een stroom aan negatieve berichten. Aanslagen, misdadigers en ongelukken domineren het nieuws. We moeten volgens Rutger Bregman echter niet vergeten dat het nieuws gaat over uitzonderingen en niet over de regel. Hij neemt het in De meeste mensen deugen dan ook op voor de mens en laat met overtuigende en onderbouwde voorbeelden zien hoe de menselijke neiging tot het goede doen veel sterker is ontwikkeld dan het omgekeerde.
€ 25,- De Correspondent

Win 10x Vezels van Lisa Dorsman

We eten steevast te weinig vezels. Zonde, vindt Lisa Dorsman, want juist vezels zijn heel goed voor de darmen en de stofwisseling. Vezels bevat tachtig leuke, lekkere, gezonde en vezelrijke gerechten die het makkelijker maken je
vezelconsumptie te verhogen. Ook gaat Lisa in op de vraag hoeveel vezels je zou moeten eten en waarom deze nou zo gezond zijn.
€ 19,99 Forte Culinair

Win 5x Wat je handen vertellen van Frank C. Clifford

Al eeuwenlang doen mensen aan handlezen om inzicht te krijgen in zichzelf en hun toekomst. Ben jij ook benieuwd wat jouw handen over je zeggen? Wat je handen je vertellen is speciaal geschreven voor de beginnende handlezer en leert je de geheimen van je handen te ontraadselen.
€ 13,99 Altamira

Win 10x Alles wat overblijft van Joshua Fields Millburn en Ryan Nicodemus

De Amerikaanse jeugdvrienden Ryan en Joshua hadden een leven waar iedereen van droomt, maar toch waren ze niet gelukkig. Door minimalistisch te leven konden ze hun baan opzeggen, de meeste van hun bezittingen wegdoen en zich richten op wat nu echt belangrijk is. In Alles wat overblijft delen ze hun persoonlijke en inspirerende verhaal over de kracht van minimalisme.
€ 17,50 Luitingh-Sijthoff

Win 6x Vegan vibes van Lisa Steltenpool

Veganistisch eten is een trend. Steeds meer mensen laten zuivel en vlees vaker staan en kiezen voor plantaardig. Niet alleen voor hun eigen gezondheid, maar ook voor die van de aarde. Diëtist Lisa Steltenpool laat je op toegankelijke wijze kennismaken met plantaardig eten en geeft je onderbouwde voedingsinformatie, praktische handvatten en veel inspiratie om je eetpatroon op te fleuren.
€ 24,99 Lev

Win 6x Doe effe gezond van Monique Ammerlaan en Marjolein van Dop

Diëtisten Marjolein en Monique snappen dat gezond eten het eerste is wat erbij inschiet als je het druk hebt. Met Doe effe gezond willen ze je helpen ondanks de drukte goed voor jezelf te blijven zorgen. Ze leren je herkennen wat je valkuilen in je eetpatroon zijn, geven je slimme tips, en zorgen ervoor dat je met de juiste motivatie aan een gezondere levensstijl begint, zodat je deze ook volhoudt.
€ 20,99 Lev

Win 5x De bijbel van de Japanse keuken van Tosao van Coevorden

Dat Japans koken minder moeilijk is dan vaak wordt gedacht, bewijst chef-kok en eigenaar van De Japanner in Amsterdam Tosao van Coevorden. In De bijbel van de Japanse keuken deelt hij de gerechten die ruim 126 miljoen Japanners eten wanneer ze uit hun werk komen. De Japanse keuken staat bekend om bijzondere en verse ingrediënten en is over het algemeen licht en gezond, maar vooral superlekker.
€ 31,99 Carrera Culinair

Win 10x Bella Italia deel 2 van Sonja Bakker

Na het succes van Bella Italia deel 1, kon de opvolger niet uitblijven. Ook dit deel staat vol inspirerende recepten
en acht makkelijke weekmenu’s die je helpen jouw ideale gewicht te bereiken. Om het je nog makkelijker te maken, heeft Sonja Bakker boodschappenlijstjes toegevoegd: superhandig!
€ 15,95 De Zonnestraal

Win 3x Intuïtief eten van Sharon Numan en Henrike Weerstand

In Intuïtief eten leer je te genieten van (gezond) eten en zorg je ervoor dat je lekker in je vel zit en afvalt zonder dat je op dieet hoeft! Je bent gewoon vrij om te genieten van het leven en je energie te besteden aan de dingen die ertoe doen. En dat blijkt inderdaad zo makkelijk als het klinkt.
€ 20,99 Kosmos

Win 10x Gids voor spiritueel ontwaken van Mary Mueller Shutan

Voor veel mensen is de onrustige tijd waarin we leven een wake-upcall om het anders te gaan doen. Dat dit niet altijd makkelijk is, weet Mary Mueller Shutan. Daarom besloot ze deze gids te schrijven, waarin ze heel
waardevolle inzichten en oefeningen deelt om je pad van ontwaken te blijven volgen.
€ 24,99 Ankh-Hermes

Sorry. Je moet ingelogd zijn om dit formulier te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Liesbethwerf
 • abonnee
  abonnee
  Wat een keuze, ik kon bijna niet kiezen. Maar het werd uiteindelijk Bella Italia deel 2.
  Beantwoorden
 • marinavosje@gmail.com
  Kon bijna niet kiezen!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Angela Willemsen
  Graag het boek DOE EFFE GEZOND
  Beantwoorden
 • Anoniem
  C.m.
  Hoi, hoi, graag zou ik het boek " doe effe gezond", willen winnen.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Ela
  Ik zou graag dit boek willen winnen! Van klacht naar kans van Juriaan Galavazi
  Beantwoorden
 • Anoniem
  E
  Meerdere boeken vind ik interessant, maar als ik er eentje moet kiezen dan zou ik 'Van klacht naar kans' willen winnen. Kan ik op dit moment goed gebruiken!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Ilse C
  Bella Italia deel 2! Lekkere recepten waarbij we ook nog op ons gewicht blijven letten, dubbel 'feest'!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Chantalle Kamphuis
  Ik zou graag kans willen maken op het boek: Doe effe gezond. Mijn pogingen om af te vallen lukken niet, ik hoop met dit boek de begleiding, tips en adviezen te krijgen die mij ondersteunen bij het afvallen. Doordat mijn financiële situatie het niet toe laat dit boek zelf te kunnen kopen hoop ik op deze manier kans te maken op "Doe effe gezond".
  Beantwoorden
 • Anoniem
  michèle
  Ik zou graag Alles wat overblijft willen winnen. Het lijkt mij spannend om zo minimalistisch te leven. Maar hoe raak je van je vele troep af. En van je kooplust. Dit wil ik van de schrijvers leren.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Esther
  Zou al een boek aanschaffen! Ik wacht even, misschien win ik m en kan ik m delen met mijn omgeving
  Beantwoorden
 • rebeccaver
  rebeccaver
  Ik wil heeeeeel graag De Keuze winnen, want alles wat met de holocaust en de impact ervan op mensen te maken heeft, boeit ons mateloos. Dit jaar ga ik met mijn dochter, die intussen bijna 17 is, naar Auschwitz. We hebben het er al een paar jaar over, maar ik wou dat ze oud genoeg was om het ten volle te begrijpen. Het mag nooit vergeten worden. We hebben ook al het Anne Franck huis bezocht en de Kazerne Dossin, maar ik verwacht dat Auschwitch er heel diep op zal inhakken bjj ons.
  Beantwoorden
 • inkiewinkie40
  inkiewinkie40
  Inner Spark, benieuwd naar de mindfulness oefeningen en eenvoudige yoga oefening.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anna-Lotte
  Inner spark lijkt mij een prachtig en bijzonder boek....
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Noor
  Ik zou graag de kunst van het ongelukkig zijn willen winnen
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Mw. G van Meerkerk
  Het kookboek Bella Italia van Sonja Bakker lijkt me een lekker en huttig boek met inspirerende en lekkere recepten.
  Beantwoorden
 • Chr.sty
  Chr.sty
  Ik zou graag het boek De keuze – Leven in vrijheid van Edith Eva Eger willen winnen, niet alleen vanwege de goede verhalen erover. Ook om terug te gaan in de tijd en te doen beseffen voor jezelf dat het nu zoveel beter is en dat accepteren dat het slechter kan in het leven, wat lastig is in de maatschappij van nu.
  Beantwoorden
 • Chr.sty
  Chr.sty
  Ik zou graag het boek De keuze – Leven in vrijheid van Edith Eva Eger willen winnen, niet alleen vanwege de goede verhalen erover. Ook om terug te gaan in de tijd en te doen beseffen voor jezelf dat het nu zoveel beter is.
  Beantwoorden
 • sjany
  sjany
  Wat zou dat leuk zijn. Eten, voeding, leefstijl,het boeit mij allemaal vreselijk.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Lieve verduyckt
  De kunst van het ongelukkig zijn, van Dirk De Wachter. Dit boek staat reeds lang op mijn lijstje.
  Beantwoorden
 • Miger
  Miger
  Alles wat overblijft is volgens mij een verhaal over hoe ik mijn leven zou willen leven. Ben er erg benieuwd naar. Kan alleen het formulier niet invullen, ondanks dat ik ingelogd ben.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Karin van Binnendijk
  Bella Italia, Sonja Bakker
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Erna
  De kunst van het ongelukkig zijn van Dirk De Wachter
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen