Nieuwtjes

Singles Day: vier vandaag dat je single bent

Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: ‘Singles Day’. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Singles Day is een dag waarop mensen vieren dat ze vrijgezel zijn. Het feest is dan ook op 11 november (11/11) omdat het nummer één symbool staat voor alleen zijn. Bol.com is de eerste Nederlandse webwinkel die zaterdag meedoet aan deze feestdag. Zo proberen ze mensen te verleiden om cadeautjes te kopen voor zichzelf. Om in de stemming te komen hieronder een paar voordelen van single zijn.

4 voordelen van single zijn:

– Je bent zelfbewuster
Als je single bent, leer je jezelf goed kennen. Je bent op jezelf aangewezen en je ontdekt daardoor hoe je op bepaalde situaties reageert en wat je van bepaalde situaties vindt zonder dat je wordt beïnvloed door een partner.

– Je hebt slaapt beter
Uit onderzoek blijkt dat vrouwen over het algemeen slechter slapen als er iemand naast hen ligt. Het blijkt dat vrouwen veel sneller dan mannen geluiden oppakken als ze slapen en daardoor wakker worden.

– Je bespaard geld
Je hoeft niet constant dure kerstcadeautjes, etentjes, bioscoopkaartjes of Valentijnscadeautjes te kopen. Vind je het leuk om cadeautjes te kopen? Verwen jezelf dan eens met een leuk kerstcadeautje.

– Jij bent de baas over de afstandsbediening
Dus geen compromissen over wat je vanavond kijkt. Maar gewoon lekker dat hele seizoen van je favoriete serie kijken. Of juist een avondje genieten van een heerlijke chickflick. (Dus ook geen voetbal meer).

Reageer op dit artikel

Instagram