rossana-kluivert-dog-rescue-center

Gezin Rossana Kluivert is ontdaan: ‘Er komt geen euro meer binnen’

Het Kluivert Dog Rescue Center (KDRF) van Rossana Kluivert ligt al weken onder vuur en dat is ook financieel te merken. Volgens haar zoon Nino komt er geen enkele donatie meer binnen sinds de uitzending van Opgelicht?!. ‘Kwalijk’ “Het is heel kwalijk”, vertelt hij zichtbaar aangeslagen bij RTL Boulevard. “Hiervoor ging het hartstikke goed. We…

Het Kluivert Dog Rescue Center (KDRF) van Rossana Kluivert ligt al weken onder vuur en dat is ook financieel te merken. Volgens haar zoon Nino komt er geen enkele donatie meer binnen sinds de uitzending van Opgelicht?!.

‘Kwalijk’

“Het is heel kwalijk”, vertelt hij zichtbaar aangeslagen bij RTL Boulevard. “Hiervoor ging het hartstikke goed. We waren goed op weg en veel mensen hielpen mee. Bekend en onbekend. We zijn volledig afhankelijk van donaties, maar er komt nu gewoon niks meer binnen.”

Donatiegeld

Opgelicht?! startte vorig jaar een onderzoek naar het Kluivert Dog Rescue Center op Curaçao na vragen over het uitgeven van donatiegeld. Ook zou Rossana veel minder honden verzorgen dan ze zelf beweert én wist geen enkele dierenarts op het eiland waar het centrum zich bevindt.

‘Schande’

Rossana noemde de verwijten ‘een schande’ en spande een rechtszaak tegenover het AVROTROS-programma aan: ze wilde dat de desbetreffende aflevering offline werd gehaald en eiste rectificatie. Woensdag werd bekendgemaakt dat ze deze rechtszaak heeft verloren.

Lees ook: Rossana Kluivert: ‘Het is een kleine moeite om iets voor een ander te doen’

Bron: RTL Boulevard