Placeholder

Nóg meer Disneyland!

Groot nieuws voor Disneyfans: uitbreiding!

Groot nieuws voor Disneyfans: het Walt Disney Studios Park krijgt 3 nieuwe gebieden: Marvel, Frozen en Star Wars. En niet te vergeten, heel veel nieuwe attracties en live entertainment!

Het park ging in 1992 open en bestaat dus al 25 jaar. Disneyland wilde die verjaardag op verschillende manieren vieren, en daar is deze verbouwing er een van. Nog nooit heeft het park zo’n verbouwing gehad, dus dat belooft wat!

De laatste tijd zijn er al wat attracties in het park opgeknapt en zijn er nieuwe shows bij gekomen. Maar: nu komen er nog meer verhalen, figuren, landen, attracties en zelfs een heel meer. Dat betekent een nóg leuker uitje naar Disneyland, omdat er nóg meer te beleven is.

De populairste verhalen en figuren van Disney komen op een bijzondere manier in het nieuwe gedeelte naar voren. Hoe dat er precies uitziet, weten we helaas nog niet. En jammer genoeg moeten we nog wel even geduld hebben: vanaf 2021 wordt het plan uitgevoerd en komt er pas een echte uitbreiding. In 2020 is al wel het vernieuwde Disney’s Hotel New York te zien.