Kijkers verdeeld over DWTS-finalist Bibian Mentel

Afgelopen zaterdag was te zien hoe Bibian Mentel een plekje in de finale van Dancing With The Stars wist te bemachtigen. Toch zijn niet alle kijkers het hiermee eens.

Afgelopen zaterdag was te zien hoe Bibian Mentel een plekje in de finale van Dancing With The Stars wist te bemachtigen. Toch zijn niet alle kijkers het hiermee eens.

Het was Keizer die het programma moest verlaten. Hoewel de rapper een gedoodverfde finalist leek te zijn, presteerde hij volgens de jury niet goed genoeg. Ook Keizer zelf was niet tevreden.

Ophef

Dit houdt in dat Anouk Hoogendijk, Barrie Stevens, Samantha Steenwijk en Bibian Mentel volgende week in de finale staan. En vooral over die laatste ontstond bij de kijkers veel ophef. Sommige van hen zijn van mening dat de snowboardster het niet zo ver heeft geschopt door haar dansprestaties, maar door het verhaal wat ze met zich meedraagt.

Ontdaan

Bibian laat aan RTL Boulevard weten erg te zijn ontdaan van de reacties. “Ik vind het schrikken om te zien hoe mensen toch nog alleen de rolstoel zien en niet naar de dans kijken”, vertelt ze. Ze zou dan ook het liefst iedereen uitnodigen om naar de studio te komen en de finale te bekijken. “Het is zo tof en gaaf. Ik hoop dat ik gewoon een goede ambassadeur kan zijn voor het rolstoeldansen en mensen kan laten zien jong, oud, beperkt of niet: je kan gewoon dansen.”

Volgens jurylid Euvgenia is dat in ieder geval gelukt: “Ze geniet van elk moment, elke dag en elke minuut van haar leven. En dit is wat we op de vloer hebben gezien: genieten van het leven en genieten van het dansen. Jij bent mijn inspiratie.”

Bron: RTL Boulevard, Televizier

Lees ook: Bibian Mentel: ‘Ik heb zoiets van: het gaat een tijd duren, maar je gaat nog wel lopen’