Freddy en Sylvia

Goed nieuws voor Sylvia uit MAFS: ‘Tumor neemt weer af’

Ongeveer een week geleden deelde Sylvia uit Married At First Sight het verdrietige nieuws dat er onlangs nieuwe tumorachtige cellen bij haar zijn gevonden. Gelukkig heeft ze nu goed nieuws over haar behandeling. 

Nawerking van de bestraling

Aan het einde van de aflevering van RTL Boulevard bespreken Luuk Ikink en Aran Bade nog kort de gezondheid van Sylvia, die twee jaar geleden meedeed aan Married At First Sight. Sylvia heeft namelijk goed nieuws gedeeld met het programma. “Goed nieuws, het is een nawerking van de bestraling en het gaat weer goed. De tumor neemt zelfs weer af”, vertelt Aran. “Ik ben heel blij voor haar. Ze vertelde er laatst openhartig over dat het heel zwaar is als je dat elke drie maanden moet ondergaan.”

Longkanker

Tijdens haar deelname aan Married At First Sight werd longkanker bij Sylvia ontdekt. Uiteindelijk geneest ze van de ziekte, maar moet ze nog iedere drie maanden op controle in het ziekenhuis. Vorige week deelde ze dat ze tijdens haar vorige afspraak slecht nieuws kreeg. “Een hele periode is het goed gegaan met de controlescans, vorige week kreeg ik toch het nieuws dat er een toename was van tumorachtige cellen”, vertekde ze. “De longarts zei dat kan het zijn, maar het kan dus ook zijn dat de bestraling die nog een hele tijd in je lichaam doorwerkt het kan veroorzaken dat het beeld er nu zo uitziet.”

Bron: RTL Boulevard
Foto: RTL

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.