Dit zijn alle kandidaten van de Wie is de Mol?

Eindelijk is er meer duidelijkheid over het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? 2020. Alle tien kandidaten – inclusief de mol – zijn boven de grond gekomen.

Eindelijk is er meer duidelijkheid over het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? 2020. Alle tien kandidaten – inclusief de mol – zijn boven de grond gekomen.

Kistjes

Dit jaar maakten de makers van het programma de namen bekend door tien mysterieuze kistjes naar verschillende media te sturen. Hierin zaten aanwijzingen die gekoppeld waren aan een bepaalde kandidaat.

Kandidaten

Dinsdag was het LINDA.nl die de naam van mode-ontwerper Claes Iversen naar buiten mocht brengen. Vervolgens werd in Tijd voor MAX de tweede kandidaat bekend gemaakt: cabaretier en schrijver Johan Goossens.

Daarna volgde het AD met de naam van Jaike Belfor en RTL Boulevard met hun eigen presentatrice Miljuschka Witzenhausen. Ten slotte werd in Beau bekend dat Buddy Vedder meedoet aan het twintigste seizoen.

Woensdag maakte radio 2-dj Bart Arens bekend dat zanger en liedjesschrijver Rob DeKay de zesde kandidaat is van het programma. Vervolgens werd op NU.nl de zevende naam onthuld: Anita Witzier. Later in de middag onthulde radio 2 dat Nathan Rutjes kandidaat nummer acht is. In Shownieuws werd bekend gemaakt dat Leonie ter Braak meedoet en ten slotte werd in Ladies Night de naam van Tina de Bruin geraden.

Twintigste seizoen

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is vanaf 11 januari te zien bij NPO1.

Bron: RTL Boulevard

Lees ook: eindelijk: dit is de eerste kandidaat van Wie is de Mol?