nieuwe-woning-de-meilandjes

Dit gebeurt er met de opnames van Chateau Meiland

Hoewel de meeste opnames van televisieprogramma’s zijn stopgezet vanwege de coronacrisis, lijkt het erop dat die van Chateau Meiland gewoon doorgaan.

Filmploeg

In een interview met De Telegraaf vertelt de kasteelheer dat hij afgelopen week nog bezoek had van een filmploeg.

“Vorig weekend is er, in alle veiligheid en natuurlijk met toestemming van de Franse en Nederlandse autoriteiten, een kleine tv-ploeg aangekomen op het chateau”, vertelt Martien.

Frankrijk

Volgens de reality-ster moeten hij en zijn familieleden zelfs voor een bezoekje aan de supermarkt allerlei documenten invullen. Ook mogen ze slechts met één persoon in de auto zitten. “Het ene land doet het zo en het andere weer anders”, vertelt hij. “Nederland heeft wel de winkels open en daar kan je nog op straat. Daar is ook wat voor te zeggen. Voor de economie is dat stukken beter. Aan de andere kant, het risico dat je besmet wordt, is een stuk groter dan hier in Frankrijk.”

‘Lichtpuntje’

Martien vertelt enorm veel positieve reacties te hebben gekregen op het nieuwe seizoen. “We krijgen ook nu weer zoveel leuke berichten. De mensen vinden het echt een lichtpuntje om naar ons te kijken in deze bizarre periode.”

Bron: Show.nl
Foto: Talpa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Alisa
    Schandalig dat dit mag en kan. Toestemming van de Franse autoriteiten??? Terwijl er heel veel mensen eenzaam zijn omdat ze niet hun grootouders, ouders of kinderen mogen bezoeken. Dit is ontoelaatbaar
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen