chantal-married-at-first-sight-first-dates

Chantal uit MAFS deelt haar kant van het verhaal en reageert op uitspraken social media

De afgelopen weken was vooral Chantal het onderwerp van gesprek bij de Married at First Sight-kijkers. Nu vertelt de blondine hoe ze terugkijkt op haar avontuur.

De afgelopen weken was vooral Chantal het onderwerp van gesprek bij de Married at First Sight-kijkers. Nu vertelt de blondine hoe ze terugkijkt op haar avontuur.

‘Einde’

Op Facebook schrijft Chantal dat het experiment al even voorbij was. “Maar na vanavond is dan echt het einde voor de hele natie. Ik heb echt genoten van de periode naar onze bruiloft toe. En ook al hebben heel veel mensen een mening. Wij hebben het toch maar even gedaan. En niemand was erbij en niemand kan en mag dus zo oordelen als hoe dat de afgelopen weken is gedaan.”

Volgens de blondine hebben ze het ook echt wel leuk gehad. “Zonde dat veel uitspraken zijn uitgezonden zonder het hele verhaal. En daardoor veel uit z’n verband is getrokken en realiteit ver te zoeken. Maar hé dat is tv.”

Social media

Volgens Chantal kennen mensen haar en haar humor niet, net als haar toon en houding. “Wat maakt dat een heel social media oordeelt. En dat heeft vaak pijn gedaan en er boven staan is makkelijk gezegd. En nee je weet niet van tevoren waar je aan mee doet. En wat je te wachten staat we wilden alle twee LIEFDE. Trouwen. Die arm om je heen. Etc etc. Married at first sight heeft dromen laten uit komen maar soms blijft een droom een droom.”

De Haagse wil alle mensen die haar ontelbaar lieve berichten stuurden, bedanken. “Bloemen, kaarten, alles wat jullie hebben gestuurd bedankt uit de grond van mijn hart. Wat waren jullie een steun voor mij ook al zijn jullie vreemden. De genomen moeite naar mij toe heeft mij diep geraakt en ontroerd. Dank jullie wel.”

Haters

Ook heeft ze een bericht voor haar ’trouwe haters’: “Hoe zouden jullie het vinden als er zo over jou “gepraat” zou worden?? Draai het eens om. Ik wens voor jullie alle hetzelfde. En heel heel veel liefde. Knapperds. En dat jullie je kinderen maar goed bij brengen dat pesten niet mag en jullie het beste voorbeeld mogen zijn. Het siert jullie. En alle eer naar de bedenker van : henkie en wenkie. Hilarisch. Dikke kus. Chantal. Sjetal. Dramaqueen. Borderliner. Barbie op leeftijd. En niet te vergeten WENKIE. Het gaat iedereen goed en wie weet tot snel….”

Reacties

Het bericht kon rekenen op veel reacties en heeft inmiddels al meer dan 200 likes ontvangen. “Dat heb je goed gezegd”, aldus een volger. “Punt uit.” Iemand anders: “Nou meid, geen stress, ik ben fan hoor. Ze zouden jouw uitspraken op tegeltjes moeten zetten.”

Bron: Facebook

Lees ook: jammer: ook MAFS-koppel Sanne en Thierry uit elkaar