Zo combineer je het damespak

Zo combineer je het damespak

Komend voorjaar zie je weer veel pastelkleuren in de damesmode en dat vinden wij helemaal niet erg. Wat dacht je van een damespak is een pastelkleur? We laten zien hoe je het gekleurde damespak combineert.

Komend voorjaar zie je weer veel pastelkleuren in de damesmode en dat vinden wij helemaal niet erg. Wat dacht je van een damespak is een pastelkleur? We laten zien hoe je het gekleurde pak combineert.

Eindeloos combineren met het pak

Een damespak is even een investering, maar je hebt er enorm veel aan. Je kunt de blazer en pantalon namelijk ook los van elkaar dragen. Vervolgens kun je eindeloos combineren. Draag de blazer bijvoorbeeld ook in combinatie met een mooie rok. Komend seizoen zie je veel plissérokken en rokken met ruches. Ook kun je de blazer boven een zomerjurkje dragen.

Lees ook: Leuke zomerjurken onder de € 50,-

Inspiratie: blauw damespak combineren

We hebben voor ons model een blauw pak gekozen. In de video hieronder zie je hoe onze styliste het pak combineert met verschillende schoenen en felle T-shirts met print. Omdat het pak een effen kleur heeft, kun je er prima een druk shirt onder dragen. Maak je het outfit liever rustiger? Dan kun je ook een wit overhemd onder de blazer dragen.

Leuk onder het damespak: Bekijk hier de leukste blokhakken

De modetrends van komend voorjaar

Lees hier meer over de 10 modetrends van komend seizoen.

Vrolijke T-shirts

Bekijk hieronder T-shirts die je goed kunt dragen onder het pak. Ze zijn allemaal onder de € 35,-.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Marjan den Hartog
    Geachte meneer/ mevrouw, In tijdschrift 14 staat het geruite pak met donkerblauw of zwarte bies aan de zijkant van de broek, dit pak staat niet op jullie website en ook niet op de website van b.young. Waar kan ik deze kopen, want ik wil deze graag aantrekken op 19 april 2019 op de trouwerij van mijn nicht. Met vriendelijke groet, Marjan den Hartog
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen