voordelen roze kleding dragen

Think Pink: Ontdek de 5 voordelen van het dragen van roze

Sommige mensen denken bij roze gelijk aan suikerspinnen en unicorns. Maar roze kan echt geweldig zijn als je het op de juiste manier draagt. Hier zijn de grootste voordelen van het dragen van roze.

1. Roze is een statement

Het is een kleur die opvalt en gemakkelijk de aandacht trekt. Dus als je een keer wilt opvallen tussen al die grijze muizen op straat, dan is roze de kleur die jou doet stralen.

Cache Cache Gebreide Trui Roze Kleding
Bekijk hier

2. Roze is veelzijdig

Er zijn zoveel verschillende tinten roze, van zacht poederroze tot fel fuchsia. Dus of je nou op zoek bent naar een subtiele touch of een statement piece, er is altijd wel een roze kledingstuk dat bij jou past.

Cassis Jurk In Plisse Met Volant Fuchsia
Bekijk hier

3. Roze is niet alleen voor kleine meisjes

Roze wordt vaak gezien als een kleine meisjeskleur, maar niets is minder waar. Dames, jullie kunnen ook roze dragen! Een roze pantalon kan er bijvoorbeeld super stijlvol uitzien.

Jdy High Waist Wide Leg Broek Jdygeggo Roze
Bekijk hier

4. Roze kan je stemming verbeteren

Deze kleur wordt geassocieerd met liefde, tederheid en zorgzaamheid. Dus als je je een beetje down voelt, kan het dragen van roze kleding je stemming echt verbeteren. Wie heeft er nog chocolade nodig als je roze in je kast hebt hangen?

Jdy Gemeleerde Trui Jdyinger Oudroze Oudroze 5715317391080
Bekijk hier

5. Roze is goed voor je self-care

Het dragen van roze kleding kan je helpen om je vrouwelijke kant te benadrukken en jezelf in de watten te leggen. Dus waarom zou je jezelf niet af en toe verwennen met een roze jurk of trui? Je verdient het!

Zizzi Geruite Wikkeljurk Xcharlie Roze Beige
Bekijk hier

Lees ook: 7 voordelen van het dragen van witte kleding, wil je weten!

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker