legging

Deze verwarmde legging is de beste uitvinding sinds de elektrische deken

Kun je in de winter niet zonder je kruik of elektrische deken? Dan wil je vast kennismaken met het fenomeen verwarmde legging. Deze warmtebroek houdt je zelfs warm op de koudste dagen.

Legging die je lekker warm houdt

Is koukleum je tweede naam en pak je jezelf tijdens de koude maanden van het jaar goed in? Dan is deze elektrische sportlegging iets voor jou. Het rekt vanzelfsprekend lekker mee – ideaal als je je hebt laten gaan tijdens de feestdagen – en houdt je tegelijkertijd warm. De legging verwarmt namelijk bij de taille, billen en benen.

Je kunt het zo warm maken als je zelf wil: de instellingen variëren van 38 graden tot 65 graden Celsius. Bovendien warmt de legging binnen tien seconden op, waardoor de overgang van binnen naar buiten niet zo groot meer is.

Wat kost het?

Voor deze handige uitvinding betaal je € 40,25. De maten variëren van maat M tot maat 4XL. En maak je geen zorgen, je kunt de legging gewoon wassen. Ook fijn, de broek helpt bij verlichting van menstruatiepijn, gewrichtspijn, taillevermoeidheid en pijn, buikpijn en voor degenen die niet kunnen slapen als gevolg van kou. Kun je niet wachten om er eentje aan te schaffen? Je kunt de legging bestellen bij Amazon.

Beeld: Getty Images

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.