Placeholder

Trends voor de lente

Als het seizoen verandert, is dat altijd een goed moment om even je kledingkast in te duiken om te kijken wat je allemaal in huis hebt!

Als het seizoen verandert, is dat altijd een goed moment om even je kledingkast in te duiken om te kijken wat je allemaal in huis hebt!

Vaak zijn bepaalde kledingstukken, bijvoorbeeld shirts zonder mouwen en korte broeken niet heel het jaar rond handig om te dragen. Tijdens de winter zijn die artikelen dan langzaam achterin de kast verdwenen en vergeet je ze.

Duik dus voordat je gaat shoppen nog even achterin je kledingkast om te kijken wat daar hangt en je misschien vergeten was. Hieronder vind je de trends van deze lente, dus wil jij de straat op in de laatste mode, hou dan rekening met de volgende stijl:

  • Pastel is helemaal 'in': zachte kleuren als zalmroze, lila en lichtgeel gaan het modebeeld beheersen. Geel is sowieso een modekleur deze lente.
  • Metallic was al in de mode, maar blijft dat ook. Een zilveren legging onder een leuk rokje is het dus helemaal.
  • De zee is een terugkerend thema. Parelmoer en schubachtige paletten en glimmertjes zijn heel hip en ga je steeds meer zien.
  • Bloemenprints zijn weer helemaal terug!
  • Verschillende prints combineren mag ook  gewoon. Kon je vroeger echt geen bloemenprint met  een zebrastreepje combineren, als je dat nu doet, ben je heel modern bezig. Pak dus gewoon dat riempje met slangenprint en maak daar je tuniek met bloemenprint helemaal mee af.

Tip: je hoeft geen fan van ze te zijn, maar kijk in de bladen of op televisie eens naar wat bekende mensen dragen. Zij kleden zich vaak volgens de laatste mode en hebben stylisten die alle kledingstukken en accessoires goed op elkaar afstemmen. Daar kun je leuke ideeën voor je eigen kledingstijl opdoen.