Met deze tips draag je denim kleding het hele jaar door

Lekker nazomeren: denim is een allrounder die ideaal is voor alle seizoenen. De truc? Laagjes en combinaties. Wij delen een paar handige tips.

Lekker nazomeren: denim is een allrounder die ideaal is voor alle seizoenen. De truc? Laagjes en combinaties. Wij delen een paar handige tips.

Denim days forever

Wij zijn gék op spijkerstof. Je kunt het namelijk in elk seizoen dragen. Hoe je dat doet? Wij delen tips:
• Onmisbaar in je kledingkast: een denim jack. Kies een oversized exemplaar. Dat is niet alleen trendy, maar ook handig over een dikke trui.
• Hoewel denim met alle kleuren samengaat, maak je het stijlvol als je de kleuren op elkaar afstemt, zoals blauw en wit. Wil je het wat chiquer, vervang een T-shirt dan door een witte blouse.
• Stonewashed denim is niet egaal van kleur, waardoor het druk oogt. Wees daarom voorzichtig met drukke prints. Wil je toch een dessin? Ga dan voor iets subtiels, zoals een rustig tie-dye effect.
• De spijkerrok is terug! Dit seizoen in verschillende lengtes: kort, midi of zelfs lang. Wil je het accent op je taille leggen? Ga dan voor een iets langere kokerrok.
• Je ziet ze nog steeds: een spijkerjurk. Nu draag je er een blouse onder, in de winter een coltrui.

Lees ook: Zo combineer lichte najaarstinten met je luchtige zomergarderobe

Achter de schermen

Voor deze fotoshoot ging het modeteam naar Tent 6 (strandafgang 6) in Zandvoort. Elke woensdag in september is het hier Seafood Wednesday: kreeft, zeetong of fruits de mer voor € 29,50 per persoon. Natuurlijk kun je er ook terecht voor andere lokale, gezonde producten die zo veel mogelijk biologisch zijn. Hoe gezellig het bij Tent 6 is, zie je in de video hieronder.

Productie: Tessa Klösters. Foto’s: Cees Rutten. Styling: Esther Loonstijn. Visagie: Astrid Timmer. 

Ook leuk: Najaarslooks die je ook in de zomer al aan kunt

Shop de leukste denim items

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen