Mode

Speciale Pink Ribbon collectie bij C&A

Wil jij Pink Ribbon steunen en mag dat duidelijk te zien zijn? Vanaf 1 oktober heeft C&A de speciale collectie ‘C&A with love for Pink Ribbon’ in de winkels liggen. De collectie bestaat uit 4 T-shirts. Bij de verkoop van elk T-shirt gaat 5 euro rechtstreeks naar de stichting.

De T-shirts zijn naar aanleiding van een speciale ontwerpwedstrijd gemaakt. In juli van dit jaar kon iedereen meedoen aan een ontwerpwedstrijd van C&A en Pink Ribbon voor de speciale collectie. Een speciale jury selecteerden uiteindelijk vier ontwerpen voor de Pink Ribbon T-shirt collectie.

Door één van de vier T-shirts te dragen laat je zien dat jij Pink Ribbon een warm hart toedraagt. De collectie is bij alle C&A filialen in de Benelux en online op cena.nl verkrijgbaar. Aan ieder T-shirt is een label bevestigd met de naam, foto en handtekening van de ontwerper.

Pink Ribbon vraagt aandacht voor borstkankerpatiënten. 1 op de 8 vrouwen wordt geconfronteerd met borstkanker. Bij vrouwen tussen de 35 en de 55 jaar is deze ziekte zelfs doodsoorzaak nummer 1. De stichting vindt dat patiënten een juiste behandeling en optimale begeleiding verdienen. Daarom financieren ze projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker.

Hieronder zie je de 4 T-shirts uit de speciale Pink Ribbon collectie. Door te klikken op één van de items kom je in je webshop van C&A terecht.

draad roze zwart ketting

Reageer op dit artikel

Wat vind jij van de Pink Ribbon collectie?

liandaz

Leuk, ik ga er zeker eentje kopen!

ik denk dat ik ze bijna allemaal koop(k)

annet.abbel

Leuk, ik ga er zeker eentje kopen!

De witte vind k het leukst

annet.abbel

Leuk, ik ga er zeker eentje kopen!

Veel mensen oa mijn mams zijn aan deze ziekte overleden helaas.

Paulien2013

Wel aardig, ik weet nog niet of ik iets ga kopen

Ik hou niet zo van roze….maar als ik moest kiezen dan koos ik de witte! Al is het alleen maar voor het goede doel!