Je buikje camoufleren? Zó doe je dat

Vooral vrouwen in de overgang krijgen ermee te maken: een buikje waar je – ondanks je gezonde gewicht en voeding – maar niet vanaf komt.

Gelukkig kan je dat rolletje rond je navel heel makkelijk verbergen met deze tips.

1. Draag geen strakke jurken

Vooral strakke jurken met een printje zijn een no-go. Op deze manier wordt je buik geaccentueerd, en dat is juist precies wat je niet wilt.

2. Ga voor een – ietwat losse – blouse

Hoewel sommige vrouwen ervoor kiezen om alles te bedekken met ruime kleding, is ook dit niet verstandig. Ga bijvoorbeeld voor een losse blouse, waarmee je aan de onderkant een knoopje kunt maken. Op deze manier ontstaat er volume op je buik, waardoor deze niet meer opvalt. Ook wordt hiermee de aandacht verlegd naar je benen, die meer lengte krijgen. Perfect dus!

3. Ga voor een blazer

Kies voor een blazer die strak bij je schouders zit, waardoor dit lichaamsdeel geaccentueerd wordt. Ook kun je ervoor kiezen het knoopje van de blazer dicht te doen, waardoor er een taille wordt gecreëerd. Draag je ‘m toch liever open? Zorg er dan voor dat je je t-shirt of blouse die je eronder draagt in je broek stopt. Dit hoeft niet netjes, maar juist op een manier dat het een beetje los over de rand van je broek heen hangt.

4. V-hals

Ga voor een V-hals in plaats van een ronde of dichte hals, dit maakt je optisch altijd slanker.

5. Accent op je gezicht

Draag een mooie ketting of een shirt/jurk met een opvallende kraag: op deze manier kijkt niemand meer naar je buikje, maar heeft alleen maar oog voor je gezicht.

Bron: Libelle TV

Lees ook: dít is waarom afvallen na je 30ste zo lastig is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen