Leuke dingen doen

Tv-tip: First Dates kerstspecial

Het ‘First-Dates’ restaurant opent opnieuw haar deuren en wat zijn we daar blij mee! We kunnen weer wekelijks smullen van de meest ongemakkelijke, lieve en gezellige dates. En ja, die knappe barman Victor – met zijn prachtige ogen – is er ook weer bij.
Iedereen weet hoe ongemakkelijk een eerste date kan zijn en dankzij het programma First Dates kan heel Nederland daarvan meegenieten. Het televisieprogramma levert vaak lieve en spraakmakende fragmenten op. Na afloop van de date moeten de singles voor de camera vertellen of ze nogmaals op date willen. En dat terwijl de date-partner ernaast zit… Ongemakkelijk!

Kerstspecials
De eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen zijn kerstspecials. Deze worden op 19 en 26 december uitgezonden. In deze feestelijke uitzendingen keren ook oude bekenden terug om een tweede kans te wagen in hun zoektocht naar de ware liefde.

Zelf meedoen?
Wil jij jezelf opgeven voor First Dates of wil je als ‘achtergrondeter’ figureren? Houd dan de Facebookpagina van First Dates NL in de gaten, want ze zoeken regelmatig kandidaten. En misschien ziet heel Nederland dan wel hoe jij de ware liefde vindt!

First Dates, vanaf 19 december iedere dinsdag om 20.25 uur, BNNVARA op NPO 3.

Tekst: Annabel Velema

Foto: iStock

Reageer op dit artikel

Instagram