Placeholder

Test voor Vriendin een gratis Golden Tulip-arrangement in Brabant!

Vriendin zoekt lezeressen die gratis een arrangement willen testen in Golden Tulip De Reiskoffer in Bosschenhoofd (Breda) of Golden Tulip Hotel Central in het centrum van ‘s-Hertogenbosch.

Vriendin zoekt lezeressen die gratis een arrangement willen testen in Golden Tulip De Reiskoffer in Bosschenhoofd (Breda) of Golden Tulip Hotel Central in het centrum van ‘s-Hertogenbosch.

Geef in het formulier aan welk arrangement je wil testen. LET OP: Je moet wel kunnen op de aangegeven data.

"Boer"gondisch Brabants uitje

Golden Tulip De Reiskoffer is een voormalig klooster dat is omgebouwd tot een sfeervol modern hotel. Het is gelegen in een bosrijke omgeving vlakbij de gezellige stad Breda. Het hotel beschikt o.a. over een gezellige bar/brasserie, een authentieke kapel als ontbijtruimte, een wellnessruimte met o.a. sauna, jacuzzi, zonnebank en Turks stoombad en gratis parkeergelegenheid. In de omgeving zijn er diverse recreatiemogelijkheden, maar bovenal is Hotel De Reiskoffer een prima uitvalsbasis voor mooie fiets- en wandelroutes. Kortom, maak kennis met een stukje gezellig en ongekend "Boer"gondisch Brabant.

Aanbieding:

  • 1 Overnachting, incl. ontbijt voor 2 volwassen (1 kamer)
  • Check in zaterdag 21 april – check out zondag 22 april
  • Eenmaal 3-gangen diner (zaterdagavond)
  • Fietsroute “Fietsen en Smullen” incl. o.a. rondleiding bij een wijn- en aspergeboerderij met koffieontvangst en likeurtje en een kaasproeverijtje bij een kaasboerderij (op zaterdag)
  • Gratis entree wellness

Meer informatie over Golden Tulip De Reiskoffer

Ontdek 's-Hertogenbosch vanuit unieke invalshoek.

Het prachtige Golden Tulip Hotel Central is ideaal gelegen aan het sfeervolle middeleeuwse marktplein in hartje centrum van de Brabantse hoofdstad ’s-Hertogenbosch dat in 2010 en 2011 is gekozen tot Meest Gastvrije Stad van Nederland. Wilt u deze stad vanuit een unieke invalshoek bekijken? Stap dan eens in een van de elektrische fluisterbootjes en ontdek de geheime historische plekjes. Je verblijft in dit stijlvolle 4-sterren hotel dat al sinds 1905 bekend staat om zijn kwaliteit, service en Brabantse gastvrijheid. Culinair word je in de watten gelegd in het à la carte restaurant De Leeuwenborgh. Het hotel beschikt verder over een fitnessruimte, een gezellige bar en brasserie en gratis WiFi. Tegenover het hotel ligt de openbare parkeergarage De Tolbrug waar u tegen een gereduceerd tarief kunt parkeren. Het Centraal Station ligt op slechts 7 minuten loopafstand.

Aanbieding:

  • Overnachting, incl. ontbijt voor 2 volwassen (1 kamer)
  • Check in zondag 22 april – check out 23 april
  • Eenmaal 3-gangendiner (zondagdagavond)
  • Vaartocht op de Binnendieze (circa 50 minuten, zondag om 15.40)
  • Gratis gebruik fitnessruimte

Meer informatie over Golden Tulip Hotel Central