Leuke dingen doen

Deze Netflix series kun je in maart volgen

De series die we in februari aanbevolen al gezien? Goed bezig, want er staan nieuwe Netflix Originals op de planning en die wil je niet missen.

Deze maand beginnen weer nieuwe Netflix Originals. Welke ga jij volgen?

Lees ook: Deze Netflix series kun je in februari volgen 

Girls Incarcerated, seizoen 1 
In deze documentaire volg je jonge meiden die in een jeugdgevangenis in Madison zitten. De meiden hebben zich voor hun achttiende al schuldig gemaakt aan bijvoorbeeld inbraak of drugsbezit. De gevangenis in Madison is uniek. De meiden zitten niet voor een bepaalde tijd vast, maar moeten een programma volgen en afmaken. Hierdoor gaan ze hopelijk een betere toekomst tegemoet.

Nu te zien 

Collateral, Limited Series
Voor iedereen die van mysterieuze detective drama’s houdt. Deze miniserie begint met een onlogische moord op een pizzabezorger in Londen. De detective die op de zaak is gezet, ontdekt een samenzwering tussen drugshandelaars, smokkelaars en spionnen. Ze doet er alles aan om de waarheid op tafel te krijgen.

Vanaf 9 maart 


Edha, seizoen 1

Dol op drama’s en thrillers? Dan is dit de nieuwe serie die je moét volgen. Het is de eerste Netflix Original uit Argentinië. Edha is een succesvol modeontwerpster en alleenstaande moeder in Buenos Aires. De knappe Teo komt voor Edha werken als model. Hij wordt Edha’s muse en obsessie. Maar deze knappe man heeft een behoorlijk duistere kant. Als dat maar goed afloopt…

Vanaf 16 maart


Alexa & Katie, seizoen 1 

Twee beste vriendinnen gaan samen voor het eerst naar de middelbare school. De normaalste zaak van de wereld, maar Alexa vecht op deze jonge leeftijd tegen kanker. Met Katie aan haar zijde probeert ze zich voor te bereiden op de onzekere toekomst.

Vanaf 23 maart

Foto: Fabián Trapanese/Netflix

Reageer op dit artikel

Instagram