Leuke dingen doen

Kom genieten in winterse sferen in de Eifel

Hoelang het rijden is naar een heerlijke vakantie? Nog geen drie uur! De Eifel is in elk seizoen prachtig, zeker in de herfst en winter.

Geniet van de besneeuwde bossen in Nationaal Park De Eifel. Dit is een van Duitslands mooiste en meest romantische natuurgebieden, die vlak over de grens met Zuid-Limburg begint. Zodra je je hotel uit loopt, kun je al prachtig wandelen door het dal van de Roer en langs het stuwmeer. Liever fietsen? Ook dan zit je hier goed. Bezoek de abdij en de burcht van Heimbach, of rijd in een klein half uurtje naar sprookjesachtige vakwerkplaatsjes zoals Monschau en Bad Münstereifel.

Verblijf
Je verblijft in Hotel Klostermühle, een voormalige watermolen in Heimbach, een ‘luftkurort’ midden in Nationaal Park De Eifel.

Prijzen en periode
Deze aanbieding is geldig t/m 20 december 2018. Het eerste kind t/m 11 jaar is gratis, het tweede kind t/m 1 jaar is gratis, het tweede kind van 2 t/m 11 jaar krijgt 50% korting.
4 dagen vanaf € 109,- p.p.
6 dagen vanaf € 189,- p.p.
8 dagen vanaf € 265,- p.p. 

Inbegrepen
– 
3, 5 of 7 overnachtingen
– 3, 5 of 7x ontbijtbuffet
– 3, 5 of 7x driegangendiner
– 1 welkomstdrankje
– 10% korting op een massage in het hotel (vooraf reserveren)
– wifi in openbare ruimtes
– parkeren (naar beschikbaarheid)

Niet inbegrepen
– kosten Calamiteitenfonds à € 2,50 p.p.
– reserveringskosten à € 20,- per boeking 
– toeristenbelasting à € 0,80 p.p.p.n. 

Info & Reserveren
Voor meer informatie en om te boeken ga je naar www.pharosreizen.nl/gelezen-in/vriendin of bel je 023 – 55 42 870, gebruik zoekcode 18387. 

Reageer op dit artikel

Instagram