Placeholder

Jeanette las De Mister: ‘Zeer uitgebreide erotische details van hun liefdesspel’

Wekelijks recenseert het Vriendin-boekenpanel een pas verschenen boek. Welk boek mag je niet missen en welke kun je gerust nog even laten liggen? Deze week: De Mister.

Wekelijks recenseert het Vriendin-boekenpanel een pas verschenen boek. Welk boek mag je niet missen en welke kun je gerust nog even laten liggen? Deze week: De Mister.

Jeanette las De Mister van E.L. James

Jeanette: “Door de plotselinge dood van zijn broer, erft Maxim de adellijke titel en alle verantwoordelijkheden die erbij horen. Hij hoeft niet te werken, leeft als een aristocraat en verovert de ene na de andere vrouw. Tot hij een nieuwe werkster krijgt, de ingetogen Alessia Demachi, die uit Albanië is gevlucht. Zij brengt hem totaal uit evenwicht en hij weet zich geen raad met zijn gevoelens voor haar. Zij bezit alleen haar schoonheid en muzikaal talent, maar ook een ingewikkeld en gevaarlijk verleden.

Lees ook: Jeanette las Een leven lang geleden: ‘Ik kan dit boek iedereen aanraden’

In dit boek zit je afwisselend in zijn hoofd en haar hoofd. Het verhaal komt wat langzaam op gang en sommige hoofdstukken zijn veel van hetzelfde. De zeer uitgebreide erotische details van hun liefdesspel bijvoorbeeld. Na een hoofdstuk weet je het wel. Maar de volhouder zal merken dat het verhaal daarna wel fijn leest en je benieuwd raakt naar de afloop. Als je houdt van een leuke roman met niet te veel diepgang, dan is dit zeker een aanrader.

Waardering: 3 van de 5 sterren

€16,99    

Over Jeanette

Jeanette (43) is getrouwd met Michel en moeder van Vico (13) en Maylin (10) en heeft vijf Britse kortharen. Ze is fulltime huismoeder en gek op fotograferen en lezen. Jeanette leest het liefst thrillers (kan niet spannend genoeg) en biografieën, want die vindt ze vaak intrigerend.