Placeholder

Antwerpen: altijd leuk (v.a. € 49,50 p.p.)

Wil je een stedentripje naar het buitenland, maarniet al te ver van huis? Op naar het mooie Antwerpen, met extra veel Vriendin-korting!

Wil je een stedentripje naar het buitenland, maarniet al te ver van huis? Op naar het mooie Antwerpen, met extra veel Vriendin-korting!

Rubens, mode en diamanten: de drie belangrijkste dingen waar Antwerpen om bekendstaat. Je shopt op en rond de populaire winkelstraten De Keyserlei en de Meir. Daarnaast kun je heerlijk eten en drinken op de vele terrasjes en barretjes op de Grote Markt. Breng ook een bezoek aan de Antwerpse Zoo, een ideaal uitstapje voor het hele gezin!

Verblijf
Het Century Hotel Antwerpen is een van de oudste hotels van de stad, en ligt in het historische centrum. Het hotel is begin jaren dertig gebouwd en volledig gerenoveerd met behoud van alle historische elementen. Op slechts 100 meter van het Centraal Station is het bovendien een ideale uitvalsbasis om Antwerpen te ontdekken. In het hotel vind je een bar, lounge en kun je gratis gebruikmaken van wifi . In restaurant Curnonsky is het culinair genieten.

Prijzen en periode
Dit arrangement (vanaf € 49,50 voor 2 nachteno.b.v. 2 personen)geldt tot en met 31 mei 2018. Liever één nacht in het Century Hotel blijven logeren? Dat kan ook. Dan betaal je € 24,75 p.p.

Inbegrepen
• 2 overnachtingen in een tweepersoonskamer
• 2x uitgebreid ontbijtbuffet
welkomstdrankje
• gebruik van wifi
• maximaal 2 extra bedden op de kamer, op aanvraag bij het hotel

Niet inbegrepen
reserveringskosten à € 20,- per boeking
• parkeren (reserveren niet mogelijk) à € 24,- per 24 uur
toeristenbelasting à € 2,39 p.p.p.n.

Info & reserveren 
Voor meer informatie en om te boeken ga je naar www.zoweg.nl/vriendin of bel je 0900-235 969 34 (€ 0,70 per gesprek). Vermeld dat het om de VRIENDINAntwerpen aanbieding gaat.